Ach jo, takový jsem měla hodný oba Otíky, vyslovený miláčky okolí!
Jestli se to nezmění, budu mít vostudu všude a zařadím se mezi ty debily s nevychovanym čoklem!
Chlpáči a iné
barbucha to je asi ještě hooodně brzo. Já Rufíka nepouštěla docela dlouho a dlouho jenom na stopovačce.
Jasně, počítám když to dobře půjde, tak v řádu měsíců minimálně! Jinak je velmi dobře ovladatelná, netáhne, netrucuje, stačí ťuknout a jde tam kam řeknu... jen ti ostatní jsou potíž, a že jich kolem samozřejmě je!
barbucha dik
...bohuzel vystizne no))
Celej život na ně nadávám! Tak teď to mam ![]()
barbucha Ja myslím, že to bude v pohode. Ak si s tym neviete rady sama tak nájsť cvičiteľa ktorý ponúka individuálne hodiny a venuje sa vášmu konkrétnemu problému.
barbucha hele, to tak je....vzdycky když někdo rikal: můj pes by si tohle nedovolil.... tak jsem si myslela, ze je vidět, ze nejakej fakt problém asi nikdy neřešil
Potrefenáhusa stejny jako s deckama![]()
No jo, ale s dvěma čoklama jsem fakt výchovnej problém neměla. Vo to hůř!
Teď je samozřejmě brzo, po dvou dnech a ani ne deseti venčeních
to jen já panikařím... Ale jo, časem bych to asi musela řešit.
Jinak je fakt hrozně milá, tak nevim proč zrovna tohle...
barbucha A robila to už aj predtým? Ono to môže byť stres z nových ľudí, prostredia a tak. Vôbec sa jej nečudujem keď bola v predchádzajúcom domove šťastná.
barbucha Já teda dobrovolně přiznávám, že by mě na cvičák párem volů nedostali a ani bych to neřešila nebejt těch idiotů co maj na volno psy, který je neposlouchaj. Předpokládám, že budu postupně velice nepopulární mezi místními kolegy, já na to jejich von je hodnééééj odpovídám ať si ho laskavě zavolaj a jejich pes mě neobtěžuje, nesetkává se to s pochopením.
Doma byla poslední mezi čtyřmi a v klidu. Jaká byla na vycházkách nevím, je myslím z malýho městečka nebo spíš vesnice... kolik tam bylo psů venku vůbec netuším.
Jo, ale v dočasce prej po jejich psovi šla. Tomu jsem nepřikládala důležitost, že ze stresu... tak musím doufat, že se z toho dostane, až si u nás zvykne.
To se shodnem. Hyeny na volno nesnáším. Ale musím říct že se mi zdá že se to trochu zlepšilo, potkávám takový jen výjimečně. Samozřejmě ovšem že je to vždycky velkej pes! ![]()
Cvičák nevim, nikdy jsem to nezkusila... asi by mě to taky vůbec nebavilo. Ale zas kdyby to pomohlo ![]()
barbucha já jsem ještě hyenu na vodítku nikdy neviděla
vy tam v tej praze máte ale vymoženosti!
barbucha Tak držím palce. Takto sa ťažko radi, možno by k tomu mohla niečo napísať palahniukowa tá podobný problem (aj keď spúšťač mohol byť iny) riešila so Zunkou. Prípadne Zina ma plno vedomostí v tomto. Hlavne to treba asi riešiť už keď sa k cudziemu blížite a nie až keď situácia vyeskaluje. Držím palce, Poppy je super.
A fotky!
barbucha Tady je to normálka, 90% čoklů na volno a majitelé nasraný, že jejich psa ženu pryč, já už na ně kašlu, dřív sem se snažila vysvětlovat, že Fanouš je vůl, teď už jim na dálku oznamuju, že si kontakt nepřeju, blbečkové často ignorují mě a ke svému psíku pronášej něco jako Pojď prosím tě, pani je vyděšená/nemá ráda pejsky/je nesnášenlivá...krávu čekam brzo![]()
Jiná Realita já jo heč, v Nairobi![]()
Mutziputzi ty abys neměla něco extra zas ![]()
Já ji nenechávám se přiblížit, to už jsem vychytala že ji musím zarazit hned, i kdyby byl ten pes třeba dvacet metrů od nás. Dotyčný varuju předem a malýho zloducha držím (a žvaním), dokud nepřejdou. Ale včera zrovna se ještě - za odcházejícím - otočila a byla by za ním hnala až přes silnici, nebejt na vodítku.
Přesně, to jsem měla vždycky nejradši, jak dotyčnej začne hovořit ke svému psíkovi, s pečlivou intonací i hlasitostí ovšem, aby ani slovo nepřišlo nazmar!
Eště taky Kdo nemá rád psy, nemá rád lidi, tos doteď nevyfásla?
No, odhánět cizí psy na volno je fajn a zcela legitimní, pokud se ale odehnat dají! ![]()
barbucha Tam bych směrem k Fanoušovi prohlásila ať to neposlouchá, že jenom ty debilní z obou skupin![]()
barbucha hehe, na to bych hbite opacila, ze pravda, nemam![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje