a hned po protazeni zas upad vysilenim.. to je kocici zivot toto
malej ![]()
a hned po protazeni zas upad vysilenim.. to je kocici zivot toto
malej ![]()
Ja jsem se dnes rano probudila a vedle me na polstari pochrupovalo toto:
to je krásný probuzení ![]()
viktorka_od splavu kolik jim vlastně je?
moonlight krásný asistent :-)
Sweet Potato z kocoura modroočka mám trochu dětský traumátko (jak snědl tu zkaženou rybu)
Potrefenáhusa Kočky, já měl najednou dva ocásky!
Magráta 3 roky a chlup, my je mame akorat od vanoc:-)
My máme doma v zastoupení zrz, mourka i trojbarevku. Mourek a trojbarevná jsou stejně staří sourozenci, které nám u dveří nechala jejich matka a stejně jsou co do plachosti každý jiný - mourek je plašan a pro kohokoliv příchozího neviditelná kočka, trojbarevka chvíli ostražitá, pak drzá jak opice.

tarra a nejstrašnější pučmeloun je z nich už od pohledu kdo...?!!!!![]()
![]()
Potrefenáhusa No on je zrzavej sice největší tak nějak celkově, ale největší panděro má u nás jednoznačně Mourek. Asi to na fotkách není moc poznat a nenašla jsem zatím žádnou vyvalenou, ale von je sice takovej krátkej, ale docela kulatej![]()

tarra nádherná smečka ![]()
MP Marge Kočky všech tvarů a barev.
Tatínek je tuze velký sympaťák
Ma stejny nazor i na zeny ![]()
Ano, to vcera bylo! Zato dneska
Probudim se, pes je zahraban nekde uprostred postele, takze prvni, co vidim, je spoust na podlaze. Ten pacholek se nekdy uprostred noci vydal vyplundrovat police na knihy! Vytahal vsechno, co mohl, a jednu knizku rozkousal. Nevim, co ho to napadlo, nikdy predtim si knih ani nevsiml.
Ta knizka, co ji ponicil, je atlas severoamerickych ptaku, ktery doma mame jen proto, ze pritel, kdyz na jare prestal brat leky, byl nekolik mesicu presvedcen, ze rozumi - a mluvi - ptaci reci. Tak koupil v mistnim sekaci ten atlas, aby se ve svych kamaradech lepe vyznal. Popravde jsem to nepovazovala za takovou ztratu, jako v atlase jsou hezke fotky, ale spis bych litovala, kdyby to odnesla jedna z MYCH knizek. Ale ukazalo se, ze pritel i presto, ze uz s ptaky moc nemluvi, mel ke knizce citovy vztah, takze ted maji s Chicem tichou domacnost. Snad si to mezi sebou nejak vyrikaji, nez prijedu z prace domu ![]()
MP Marge Ježiš, to jsou story od vás
. Prý rozumí ptačí řeči... Teda asi to vtipný nebylo, je to asi už vážnej stav, ale trochu mě to pobavilo, sorry. Jinak přes psy moc nejsem, ale kdo by to řekl do takovýho malýho pejska...
moonlight Neni treba byt sorry, my se tomu dnes smejeme taky. I kdyz uznavam, ze kdyz se to delo, tak mi moc do smichu nebylo... Ono ani neslo o to, ze ptaci mluvili, ale CO rikali! To jste takhle s pritelem treba v restauraci, sedite na zahradce a on se najednou zacne o necem hlasite (a vulgarne) dohadovat s hejnem vrabcu, kteri sbiraji okolo stolu drobecky. A kdyz se s vrabci nelze dohodnout po dobrem, tak je treba vyskocit ze zidle a jit je rozehnat, aby si nedovolovali. No a okolo sazmozrejme dalsi hoste, kteri celou scenu se zajmem sleduji... Jo, to byly casy!
No a Chico je na malyho pejska opravdu velice vykonnej! Me na nem fascinuje, ze na jednu stranu vyvadi takovahle alotria, ale v takovych tech zasadnich vecech je vlastne hrozne hodnej. Uz jsem tady psala, ze venku za voditko netaha, psy neprovokuje, vykaly (a ze jich tady mame pozehnane) nezere, sam doma vydrzi v pohode treba pul dne, rad se koupe, da se s nim vsude chodit - treba kdyz jdeme nakupovat, tak ja ho mam pod kabatem, kde se mi uvelebi na ruce a pozoruje cvrkot, aniz by vydal hlasku nebo provedl nejakou jinou nepristojnost - fakt perfektni pes
Akorat bych potrebovala, aby holt vsechno nezvykal a nesnazit se sezrat, a aby se nechal venku odvolat.
On jak v byte krade ty ponozky a pradlo a tak, a lita sem a tam, tak to dela vetsinou, kdyz nema moc podnetu a zacne se nudit. Chce si proste hrat, no.
Ale jestli se opovazi ponicit me sebrane spisy Jane Austen, tak bude mazec!!!
tarra Boží fotky!
MP Marge erm...ja takhle na ptaky mluvim.porad
jdu a vidim treba moc sikovnou sojku, tak ji zacnu chvalit. Nebo vidim, jak se hadaji 2 straky a tak jim zacnu domlouvat, at se nechaj:D a tak...schizofrenni snad nejsem:))))
MP Marge Tak to bych asi taky koukala, to se přiznám. Nevím teda, co bych si myslela. Vlastně asi vím
Každopádně máte svatou trpělivost.
Pejskovi se očividně líbí venku a doma se nudí, ale co s tím neporadím. Třeba z toho vyroste? S kočkama je to holt jednodušší....
MP Marge erm...ja takhle na ptaky mluvim.porad
jdu a vidim treba moc sikovnou sojku, tak ji zacnu chvalit. Nebo vidim, jak se hadaji 2 straky a tak jim zacnu domlouvat, at se nechaj:D a tak...schizofrenni snad nejsem:))))
Ja myslim, ze pokud na ne vylozene nerves a nevyhrozujes jim, tak jsi v pohode ![]()
MP Marge Tak to bych asi taky koukala, to se přiznám. Nevím teda, co bych si myslela. Vlastně asi vím
Každopádně máte svatou trpělivost.
Pejskovi se očividně líbí venku a doma se nudí, ale co s tím neporadím. Třeba z toho vyroste? S kočkama je to holt jednodušší....
Potrebuje vic podnetu. Uz na tom pracujeme! Od ledna zacneme s treninkem, kamaradka psala, ze si taky poridila pejska, a ze muzeme vencit spolu...Jak jsem se puvodne ofrnovala nad temi ruznymi triky, jako slalom a tak, tak ted jasme vidim, ze on takove veci potrebuje jako sul!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.