Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 01. května 2017 19:49
Reakce na Ounz:

no ale jenom kolik by toho 6 Godzill sežralo 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 01. května 2017 19:50
Reakce na Zina:

Super, já už jsem vás začala podezírat, že je Amy plyšová :-D.

Když ona je k sežrání i s těma bublinama! 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 01. května 2017 19:56

uspesne sme so Zunkou absolvovali nas prvy spolocny psi seminar. zaspala mi na rukach uz na cvicaku :-D odkedy sme prisli domov, tak som ju nevidela - spi pod dekou :-D 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 01. května 2017 20:22
Reakce na Potrefenáhusa:

To teda jo 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. května 2017 21:07
Reakce na Zina:

Amy rozhodne nieje plyšová. Fotky klamú :D

Potrefenáhusa :D ďakujem. Potom, že prečo je tak rozmaznaná keď je stále k sežrání 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. května 2017 21:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Když ona je k sežrání i s těma bublinama! 

Tak to rozhodně :-D. Ze mě samozřejmě mluví provozovatel tady tohodle:

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 01. května 2017 21:26
Reakce na Zina:

To je krásavec, teda krásavci. A ten Cidov pohľad  No k sežráni :D

Chcela som sa opýtať, či im nieje zima po okúpaní v tomto počasí, ale to asi nieje Váš prípad. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 01. května 2017 21:39
Reakce na Zina:

ty jsou krásný, oba! 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. května 2017 22:12
Reakce na paktofonika:

Potrefenáhusa 

Děkujeme :-).

No, není, retrívři jsou šlechtění primárně pro přinášení ze studené vody, aspoň jsem to někde takhle četla. Klidně skočí do vody i v půlce ledna, tam to teda trochu reguluju v závislosti na tom, co máme dál v plánu, a předpoklad je, že jsou i po koupání dál v pohybu. Terk má teď samozřejmě šetrný režim, takže jsme ani nic neházeli, jinak by i on plaval valnou část procházky.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:06

Neviem či to už nepatrí skôr do sťažností, ale včera som zo psa vytiahla 7 kliešťov a dnes pokračujem...síce sú mŕtve (dávam pipetu) ale zavŕtali sa aj tak...ach jaj...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:08
Reakce na DrowRanger:

Amy strávila takmer celý víkend v lese a našťastie nič, ani jeden 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:10
Reakce na paktofonika:

My ame ani neboli v lese, má to všetko z prechádzok tu po sídlisku, resp. po lúke...mám z toho nepríjemný pocit, od večer sa mi zdá, že po mne lezie 1000 kliešťov, aj pes má nepríjemný pocit, keď vidí, že idem k nemu s  niečím v ruke, uteká....

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:10
Reakce na DrowRanger:

Po každém pobytu v trávě vyčesávám takovým tím hustým hřebenem a je jich spousta. Už se mi o těch potvorách i zdá. 

Dnes jdu koupit další pipetu, tu původní má 3 neděle a už nepůsobí.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:17
Reakce na ionicera:

Náš má bohužiaľ vlasy, nie srsť, čiže hustým hrebeňom to neprečešem a ten čo mám na vyčesanie nestačí 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:19
Reakce na DrowRanger:

Pipety působí fakt ty tři týdny, u nás někdy i míň, když jsou psi hodně ve vodě. A 7 je už docela dost, to bych možná vyzkoušela nějakou jinou.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:19

Tak známá, jejíž buldoček měl problémy s prostatou, ho musela nechat v sobotu uspat. jeli do Stodůlek , tam ho chtěli operovat a zjistili, že je tam rakovina v pokročilém stadiu. A přitom mu dělali sono a nenašli na jiné veterině nic. 

Ale.......... Už rozesílá fotky s ušatým prckem , který je neuvěřitelně roztomilý. Šlo to rychle- v sobotu pláč žalem a v pondělí štěstím, když k nim vpochodoval suveréně Maxíček- děti sehnaly.

A já pevně doufám, že alespoň tehodle prcka se Toník bát nebude.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:26
Reakce na Zina:

Táto mu zaberala, len asi som jej znížila účinnosť (v nedeľu večer som ju dala a v pondelok ráno sa Riki vyváľal v... ehm šťastí ) a musela som ho kúpať. Rozmýšľam ešte nad obojkom, ale neviem, dajú sa tie proti kliešťom dávať dole alebo je to napevno? (obojok dávam doma dole, inak sa mu cuchá srsť na krku aj hrudi).

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:26
Reakce na Zina:

Cid a Terk su prekrasny!

na jednej strane je makkucka, hebka a vonava malicka Amy na gauci, na druhej su vetrom oslahane a v jazere okupane velke psy - ako vlci - ktore tiez vedia byt makkucke a pohodene niekde na gauci, ze jo. mne sa proste pacia vsetci!!!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:30
Reakce na DrowRanger:

tiez s tym teraz bojujem, lebo som Blackovi kupila obojok proti klietom, ale o dva tyzdne je objednany na strihanie a pazuriky, takze som vahala, ci mu to dat... ale vraj mu to mam normalne dat a pred strihanim sa mu to da dolu - pohodicka. Zunin sa dolu dat da, ta uz ho nosi.

ale neviem, ci sa kazdodennou manipulaciou na krk - dole z krku nejako neopotrebuje; psy od kamaratov, ktore chodia doma bez obojku, maju tan antiparaziticky nonstop na krku.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2017 10:39
Reakce na palahniukowa:

Hm, skúsim to pozisťovať, prípadne kúpim ešte jednu pipetu a uvidím či zaberie, obojok asi enbude nič pre nás (a tabletky moc nechcem).