no ale jenom kolik by toho 6 Godzill sežralo ![]()
Chlpáči a iné
Super, já už jsem vás začala podezírat, že je Amy plyšová :-D.
Když ona je k sežrání i s těma bublinama! ![]()
uspesne sme so Zunkou absolvovali nas prvy spolocny psi seminar. zaspala mi na rukach uz na cvicaku :-D odkedy sme prisli domov, tak som ju nevidela - spi pod dekou :-D ![]()
To teda jo ![]()
Amy rozhodne nieje plyšová. Fotky klamú :D
Potrefenáhusa :D ďakujem. Potom, že prečo je tak rozmaznaná keď je stále k sežrání ![]()
Když ona je k sežrání i s těma bublinama! ![]()
Tak to rozhodně :-D. Ze mě samozřejmě mluví provozovatel tady tohodle:

To je krásavec, teda krásavci. A ten Cidov pohľad
No k sežráni :D
Chcela som sa opýtať, či im nieje zima po okúpaní v tomto počasí, ale to asi nieje Váš prípad.
ty jsou krásný, oba! ![]()
Děkujeme :-).
No, není, retrívři jsou šlechtění primárně pro přinášení ze studené vody, aspoň jsem to někde takhle četla. Klidně skočí do vody i v půlce ledna, tam to teda trochu reguluju v závislosti na tom, co máme dál v plánu, a předpoklad je, že jsou i po koupání dál v pohybu. Terk má teď samozřejmě šetrný režim, takže jsme ani nic neházeli, jinak by i on plaval valnou část procházky.
Neviem či to už nepatrí skôr do sťažností, ale včera som zo psa vytiahla 7 kliešťov a dnes pokračujem...síce sú mŕtve (dávam pipetu) ale zavŕtali sa aj tak...ach jaj...
Amy strávila takmer celý víkend v lese a našťastie nič, ani jeden
My ame ani neboli v lese, má to všetko z prechádzok tu po sídlisku, resp. po lúke...mám z toho nepríjemný pocit, od večer sa mi zdá, že po mne lezie 1000 kliešťov, aj pes má nepríjemný pocit, keď vidí, že idem k nemu s niečím v ruke, uteká....
Po každém pobytu v trávě vyčesávám takovým tím hustým hřebenem a je jich spousta. Už se mi o těch potvorách i zdá.
Dnes jdu koupit další pipetu, tu původní má 3 neděle a už nepůsobí.
Náš má bohužiaľ vlasy, nie srsť, čiže hustým hrebeňom to neprečešem a ten čo mám na vyčesanie nestačí ![]()
Pipety působí fakt ty tři týdny, u nás někdy i míň, když jsou psi hodně ve vodě. A 7 je už docela dost, to bych možná vyzkoušela nějakou jinou.
Tak známá, jejíž buldoček měl problémy s prostatou, ho musela nechat v sobotu uspat. jeli do Stodůlek , tam ho chtěli operovat a zjistili, že je tam rakovina v pokročilém stadiu. A přitom mu dělali sono a nenašli na jiné veterině nic.
Ale.......... Už rozesílá fotky s ušatým prckem , který je neuvěřitelně roztomilý. Šlo to rychle- v sobotu pláč žalem a v pondělí štěstím, když k nim vpochodoval suveréně Maxíček- děti sehnaly.
A já pevně doufám, že alespoň tehodle prcka se Toník bát nebude.![]()
Táto mu zaberala, len asi som jej znížila účinnosť (v nedeľu večer som ju dala a v pondelok ráno sa Riki vyváľal v... ehm šťastí
) a musela som ho kúpať. Rozmýšľam ešte nad obojkom, ale neviem, dajú sa tie proti kliešťom dávať dole alebo je to napevno? (obojok dávam doma dole, inak sa mu cuchá srsť na krku aj hrudi).
Cid a Terk su prekrasny!![]()
![]()
na jednej strane je makkucka, hebka a vonava malicka Amy na gauci, na druhej su vetrom oslahane a v jazere okupane velke psy - ako vlci - ktore tiez vedia byt makkucke a pohodene niekde na gauci, ze jo. mne sa proste pacia vsetci!!!
tiez s tym teraz bojujem, lebo som Blackovi kupila obojok proti klietom, ale o dva tyzdne je objednany na strihanie a pazuriky, takze som vahala, ci mu to dat... ale vraj mu to mam normalne dat a pred strihanim sa mu to da dolu - pohodicka. Zunin sa dolu dat da, ta uz ho nosi.
ale neviem, ci sa kazdodennou manipulaciou na krk - dole z krku nejako neopotrebuje; psy od kamaratov, ktore chodia doma bez obojku, maju tan antiparaziticky nonstop na krku.
Hm, skúsim to pozisťovať, prípadne kúpim ešte jednu pipetu a uvidím či zaberie, obojok asi enbude nič pre nás (a tabletky moc nechcem).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje