ak niečo nájdem, dám vedieť...dns to vyzerá, že po prechádzkach nič nechytil (neviem či to je pipetou alebo dažďom).
Chlpáči a iné
prisli nejake fotky zo seminara :-)

fotky M.V.
moc hezký, všichni vypadaj, že si to užili!
Dnešná prechádzka. Nakoniec sme po ceste domov dobre zmokli.

Krasne fotky. Urcite ste si to vsetci uzili. Chcelo by to taky seminar aspon raz tyzdenne ze? A mate pekny udrziavany cvicak. Vid o ze sa on pekbe starate. ![]()
Super fotky a tá radosť nekonečná na poslednej fotke ![]()
Amy a jej hollywoodsky úsmev ![]()
Při pohledu na usmívající se Amy jsem si vzpomněla na tuhle reklamu :D
https://www.youtube.com/watch?v=4YyBEdO__Sg

Tomu říkám úsměv od ucha k uchu. ![]()
Rufíček je fakt salám

Úžasné fotky. Všetky.
Už dva dni som nevidela Cheeky. Ani granule nejedla. Večer som chodila po vonku a volala. Pršalo a kočky nikde. Aj u otca som bola, lebo ked nie je u mňa, je u neho. A nič. Potom som začula mraučanie. Madam vyliezla z drevárne a mravčala o dušu. Ale nešla za mnou. Ani ku mne. Fakt neviem čo sa deje. Trošku sa bojím, aby jej niečo nebolo. Dnes ak sa vrátim za svetla, skúsim ju dostat domov. Aj otca som poprosila, nech ju sklúsi zobrať k sebe, pokial pojde. Blbá noc......
Nemá tam koťata..?
Tak to by musel byt zázrak. Je vykastrovaná. Ale tak mohla si adoptovať?
Niee, fakt mám trošku obavy, mraučala tak inak ako bežne.
Držím palce. Naše kočky, když jim něco je, tak se schovají na co nejhůře přístupné místo a jsou co nejtišší, tak snad to bude v pořádku.
Včera jsem zjistila, že Kočka si umí otevřít přivřené dveře k sobě - nechala jsem tam asi milimetr, když jsem se sprchovala, a ona napřed drapek, potom tlapku, nakonec hlavu...vevnitř zkontrolovala, že se sprchuju a zase šla, ale to si otevřela pěkně dokořán...
delaji to vsechny;-))
Držím palce a dúfam že to nieje nič vážne. ![]()
Taky mě jako první napadla koťata :) Ale snad teda bude v pořádku, když aspoň vylezla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje