Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:04
Reakce na palahniukowa:

Já si myslím, že s těmi starty po psech to moc souviset nebude, podráždila ji nějaká látka v tom obojku. A zas tak moc bych si to nenazlívala, ono když začneš googlovat recenze na v podstatě libovolný obojek, kde budou něaký ohlas,y natrefíš na někoho, jehož pes s tím měl problémy.

Jinak je dobrý, že na Zunku klíšťata moc nelezou, já jsem první vyndavala už někdy v lednu, a když přestane fungovat obojek/pipeta, tak jich nasbíráme klidně 5 za procházku.

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:09

Potrefenáhusa U nás je to dvojmo! Jeden zkouší slabá místa a polohu vnitřních orgánů a druhej se pokouší o noční škrcení! Oranžovej je zákeřnější, ten ani nenosí to varování 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:20

ja tehda tipovala ze proto, ze brat psa do takovych podminek kde bude tu chladici vestu potrebovat je nerozum. a souhlasim, jsme takhle v rodine o jednoho psa prisli

To se ten psík přehřál? Ptám se , že pojedeme v červenci na Kvildu, tak abych broučka nepřetáhla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:21
Reakce na palahniukowa:

Ja som na obojok na mieru cakala 4 pracovne dni. Tak ak by si niekedy potrebovala ten mrenica je fakt super. 

A stazujem si ze na postroj cakam uz treti tyzden. Az vcera sa mi dostalo ospravedlnenia a to asi preto ze uz tam priatel parkrat volal a uz im to je asi blbe. Tak ale kedze je uz zaplateny cakala by som aspon vysvetlenie. Nebyt to Ruffwear(u nas takmer nezohnatelny a s moznostou vyskusania) uz by som to davno zrusila. Ach jo 

Ale tesim sa na vikend. Ideme na dogdays do BA. Dufam ze stretneme neakeho bostona. A to uz som chcela aby mala Amy postroj.

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:36
Reakce na Allysa:

no Goliáš občas zkouší i ledviny, když se sedí u stolu a on má pocit, že je čas na červenou tečku...o škrcení teda radši nemluvim...

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:53
Reakce na Potrefenáhusa:

no Goliáš občas zkouší i ledviny, když se sedí u stolu a on má pocit, že je čas na červenou tečku...o škrcení teda radši nemluvim...

Tak vono je to spiknutí, jedou v tom všichni 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 15:56
Reakce na Allysa:

obávám se, že není pochyb!

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 16:01
Reakce na paktofonika:

doufám, že vám ten postroj nebude velkej, já pořád počítám s tím, že je Amy minimálně stejně velká jako Rufík, jako to okolo hrudníku je dobrý, spíš kolem krku aby jí to šlo dobře utáhnout

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. května 2017 16:03
Reakce na Allysa:

To matka dostává úhledný torzíčka..na schody. Výměnou za konzervu..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. května 2017 16:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja si myslím že áno. Keď som utiahla to S na hrudníku úplne na doraz tak tam nebola veľká medzera, takže si myslím, že o jedno číslo menší bude stačiť. Ak nie klepne ma. Už predtým som mala nervy sama na seba. Presne som išla do obchodu s tým, že idem objednať XS a pri pulte som povedala S. A napadlo ma to až keď som to S držala v ruke. Vtedy som ale čakala len týždeň. Teraz už je to tretí týždeň a stále nič, dokonca mi včera povedal, že zo skladu to ešte ani neposlali. No fakt, keby sa dal ten postroj zohnať aj inde neváham. Ináč s tým obchodom nemám žiadne problémy. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:12
Reakce na Allysa:

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 19:14

Goliasek je taky takovej zabiják...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:04
Reakce na Potrefenáhusa:

To video je super :) a teda nevěřim, že Goliášek by MOHL, to nikdy!

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:11
Reakce na ionicera:

ano, prehral.

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, tohle je přesně ono!

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:19
Reakce na Ounz:

a Allysa až zejtra kdyžtak 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:24
Reakce na ionicera:

já pupka v létě nemůžu ani venčit jindy než poránu a navečer, jinak by mi asi taky dostal infarkt. natož s ním vyrážet někam na vejlety. některým plemenům to asi vadí míň, ale on se mi už po desáté, jak začne stoupat teplota, jen válí v trávě, dychotá a leze jak lemra.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:29
Reakce na Potrefenáhusa:

Když nekápnou granule

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:37
Reakce na Allysa:

no a tak víte, proč má kočka devět životů...

Offline Allysa
874 příspěvků moje polička 25. května 2017 20:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Ta kočičí smrtka je rozkošná  Jak spinká v klubíčku...