Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Kupila som kaskadove crepniky kvoli nedostatku miesta na balkone. Klasicke črepníky sa mi tam nevojdu. Tým že je balkon zasklenný ich ani nezavesim na zabradlie. Ale videla som u známej že mala v črepníkoch baňky. To by šlo...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:25
Reakce na Zina:

Nemyslel šamponem. Mluvili jsme přímo o korutanském jezeře. A je to kvůli uším, že do půli roka je velká pravděpodobnost zánětu. potom už je ta trubice delší a je to ok. Ale já sama nevím,m jen tlumočím veterináře a my mu věříme, je dobrý.

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:30
Reakce na Zina:

jahodová máta je ze zahradnictví v Uhříněvsi (na konci směrem na Říčany)

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:39
Reakce na ionicera:

uznávám, že Rufíček je trochu divnej pes, ale při jeho plaveckým stylu "suchý záda" je voda v uších téměř vyloučená, Čenda byl asi ještě horší (paní radová dává sedací lázeň)

(nevím, jak retrívr, to je asi fakt jiný kafe, ale naši psi chodili ochlazovat hlavně břicho a tlapky, tak třeba na vodítku by to šlo nějak ukočírovat?)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:41
Reakce na ionicera:

Chápu, ono půl roku uběhne hned, pak si to vynahradíte. Já jen, že jsem to ještě neslyšela, a když jsme brali 4měsíčního Cida k moři, tak jsme předtím byli na prohlídce pro razítko, že může vyjet, tak jsme to moře hlásili a vet říkal, že je to super.

Jinak teda nakonec nebyl problém se Cidem, ale s Terkem, někde tam něco olíznul, nebo se nahltal mořské vody/písku, a chvíli to vypadalo, že si ho odsud neodvezeme. Nebo mi to tak aspoň připadalo. Jezdili jsme pak asi 5 dní každé ráno na píchnutí ATB. Jsem to tu nebo vedle i psala, myslím. Malý rarach byl ovšem zcela zdráv :-)).

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:49
Reakce na Potrefenáhusa:

To bude s tollerem trochu složitější :-D.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:50
Reakce na Potrefenáhusa:

No retrívr- ten náš předchozí zlaťouch zásadně chodil jen kam stačí, hlavu nahoře a neplaval. Hlavně, že měl blány! Ake tohle je jiný kafe. To je rarach. Přijde z hodinu apůlového venčení, kde běhal se psíky a po příchodu se dožaduje házení hraček.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:53
Reakce na paktofonika:

Mně to slintání nikdy nevadilo, voni sou tak přátelský a hodný a milý, že nějakej ten kedřík na kalhotech mě nemoh rozhodit  ale pravda, že ostatním to vadí..měli sme postupně dva a oba byli skvělí a kdybych mohla, tak mám dalšího..

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:53
Reakce na Zina:

já vim no to píšu, že my máme divný psy, Rufík i v těch vedrech, když se jde napít do řeky, tak si stoupne na kraj tak, aby nenamočil ani drápek

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:55
Reakce na Ounz:

jsou srandovní, když maj někdy tu slinu přehozenou křížem přes celou hlavu...:-D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Zmírním ty touhy, když napíšu, že náš roztomilý zrzaveček nemilosrdně mydlí všechny nově příchozí kočičky? Jako první slovo syna očekávám výkřik Gaaaarrrrf s příslušnou intonací.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:57
Reakce na paktofonika:

Jinak rozmarýn je nejlepší doma vypěstovanej z větvičky, pak nechcípne, ale ten už koupenej mi nevydržel nikdy..

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. května 2017 10:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo to je srandovní :) a nejvíc k popukání bylo, když se splavenej z venku šel napít a pak ty bubliny slin odstranil mocným oklepáním hlavou. To to lítalo.. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:02
Reakce na dynda:

no.....byla u nás máma se svým bílým kocourem a oni na sebe tak jako číhali a různě vyskakovali a proháněli se a já ještě říkám, hele mami, jak si hezky hrajou...a za chvíli dorazil Goliáš s plnou hubou bílých chlupů :-D

Teď se teda dlouho neviděli, tak jsem zvědavá, co na sebe řeknou, kocourek už Goliáše dorostl (je to ragdoll).

Jinak já teda žádný další zvíře v plánu nemám, leda bych bydlela někde venku v domě, přijde mi, že už takhle je toho cirkusu někdy ažaž...ale ty kočky jsou takový hezký, jak si spolu spinkaj

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:02
Reakce na Potrefenáhusa:

Náš jezevec chodil po břicho, rigeback chodil po, ehm, aby si nenamočil důležitý kousky ridgebacka, a Belisa měla na začátku klepavku i z louže. Pak teda jsme ji naučili chodit tak po kolena, chodila v tý vodě vždycky hrozně srandovně, ale do týhle hloubky lezla i sama.

Terk skáče ze skokaňáku i ze splavu, čím delší a vyšší skok a let, tím lepší. Ciďák tam zatím k mužovu zklamanání spíš vbíhá, ale myslím, že je to jen otázka času, kdy si osvojí ty flatí lety.

Ad rufík, zase nemusíte hlídat každou louži, to má taky něco do sebe :-).

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:03
Reakce na Ounz:

mám komickou historku, jak jsem si šla jednou odskočit do lesa s kamarádčinou tehdy asi půlroční boxerkou v patách, taky jsem se vrátila s pořádnou záclonou všude :-D

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:05
Reakce na Zina:

no já bych to chtěla letos v létě trochu potrénovat, blbý je, že já musim do tý vody taky :-D

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:06
Reakce na Potrefenáhusa:

No voni člověka držej ve střehu, ale záclona dobrý, ten náš v tuhle chvíli většinou od radosti, že člověku konečně kouká zpříma do očí, naběh a strčil.. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:09
Reakce na Ounz:

máma měla kdysi erdela, kterej si k ní stoupnul a počůral jí celý záda

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. května 2017 11:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Šiš