Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 21:48

O druhým panáčkovi, kterej zařídil budíček před šestou ráno kucháním podložky pod gaučem, co stojí opřenej o zeď a čeká na odstěhování, ani nemluvim!!!!!

(A ten rozkuchanej ušák teda snad fakt radši ani nekomentuju )

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 21:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Mohla bys udělat pokus a pojmenovat ji Hercules, nebo Valkýra a pak bysme sledovali, jestli to bude mít vliv na finální velikost :-D.
Je krásná .

A budete kastrovat, nebo plánujete "zajímavé časy"? :-)

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 21:56
Reakce na Jiná Realita:

tak určitě...

Rufíček se tváří, že bu mu dal člověk pětikorunu 

Včera měl nějakej ultra zlodějskej den... (Kartáček je na čištění želvy, byl v koupelně v dosahu.) Ale von je fakt uberroztomilej 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 21:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Jsem si uvědomila, že sem chodím ráda mimo jiné i proto, protože tady se vždycky najde někdo, jehož expert dělá větší bordel/pouští víc chlupů/hůř poslouchá/stojí víc peněz na veterině :-]. Pravda teda bohužel je, že potenciální vyzyvatelé to proti nám nemají vůbec lehké :-]].

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:03
Reakce na Zina:

ježiš ale to tu měl jeden pán, on si vzal fenu takovýho většího trochu krysaříka z útulku a někde na dovolený se mu ta fena omylem rozmnožila úplnou náhodou taky s krysaříkem a on si ty štěňata všechny nechal a měl jich snad sedm plus tu fenu, takový fakt stádečko stejnejch psů, nešlo nikdy ani spočítat, kolik jich přesně má..... a pak si k nim pořídil i takovej vozejček za kolo a vozil je v tom vozejčku...

a on měl původně úplně strašně božího psa, žíhanýho buldočka kříženýho se stafordem, strašně pěkněj pes to byl a hrozně chytrej, taková hyena buldočkovitá, jmenoval se Asterix, ale pán mu říkal jen Rix :-D

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:08
Reakce na Zina:

jj, cizí neštěstí vždycky trochu zmírní to vlastní :-D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:20
Reakce na Potrefenáhusa:

LOL, kartáček na čištění želvy, nevím proč, ale fakt mě to pobavilo 

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:21
Reakce na Jiná Realita:

jo, vona v tý vodě zarůstá mechem :-D Ale nemá to ráda, nemá...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:31
Reakce na Potrefenáhusa:

žiš, jak kouká tím jedním očkem...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:32
Reakce na Zina:

Zajimave casy se urcite konat nebudou, Inkoust je vzhledem ke kryptorchismu uz kastrovanej. Ale pocitam, ze nas bude cekat harani dvakrat az trikrat, bude to svandy kopec teda :/ To je uplne jediny, na co se netesim, ja nikdy fenu nemela, vzdycky jen pejsky. Pani chovatelka doporucuje kastraci az na dvou letech, aby stihla mala dospet. 

Krasna je, finalni vahu pocitame cca 1400g takze kdyby se k ni nekdo dostal v nestrezenem okamziku, musela by okamzite na kastraci, porod by ji mohl zabit, takze ji budu muset bedlive hlidat.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:39
Reakce na Solathis:

Tak jestli je Inkoust mimo hru, tak bych se hárání vůbec nebála. Žížala nebude hádám nikde sama na zahradě, aby se k ní někdo podhrabal pod plotem, těch několik málo dní, kdy je to potenciálně nebezpečný, není zas takový problém uhlídat.

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:42
Reakce na Solathis:

jj, jak píše Zina, my fenu měli a nic dramatickýho to nebylo, skoro bych řekla, že je to snazší než se psama, co jsou z těch fen perplex tak nějak pořád. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Já to vidím podobně, my nemít tu už jednoho zvedače nohy, tak jdeme spíš do feny. Jedinej další  argument pro psa je u mě ten, že mi přijde, že je s nima trochu větší sranda. I když zrovna u flatů to asi vyjde nastejno. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:48
Reakce na Solathis:

Promiň, ale VE dvou letech,VE! Na dvou nohách,  VE dvou letech. 

Offline Potrefenáhusa
38524 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 23:15
Reakce na Zina:

Jsem taky teď koukala po fenách, ale nešlo to jinak prostě 

A hlavně to pohodlíčko!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 23:48
Reakce na Dadoo:

Aano, pani ucitelko  Vim, ze spisovne je to ve dvou letech, ale tady pisu, jak mi kejhak narost  (asi je to trosku narecni, u nas se to pouziva bezne)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 23:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Kdyz mladej tak nejak uctival a uctiva feny furt stejne nezavisle na tom, jestli haraj nebo ne, tak mi to asi neprislo tak dramaticky. No, nejak se s tim nakonec potknem, zejo. Ceho se asi bojim nejvic je spineni, prece jen s nama mladej spi v posteli, predpokladam, ze se slecinkou to nebude jinak a neumim si predstavit, ze ji na dobu spineni budu vykazovat z postele do pelisku, to by mi srdce utrhlo (mam pocit, ze by to snasela lip nez ja, ta holka je desny sidlo)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 06:22
Reakce na Potrefenáhusa:

tendleten to byl, kdo mi vytáhnul ze svetru pletací jehlici a rozžvejkal ji na třísky, rozebral odpadkovej koš i koš na špinavý prádlo!!!

mizera maly jak kouka 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 06:50
Reakce na Potrefenáhusa:

Tá Tvoja dvojka sa tvári štýlom "Ja nič,ja muzikant"  Ako si vôbec môžeš namýšľať,že tie neplechy doma spôsobuju tieto neviniatka.Nevidíš tie 2 páry nevinných očí?

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 07:30
Reakce na Solathis:

Hele.. učitelství do toho vůbec nepleť, to je poněkud vousaté klišé.

Přesně o tom tvém výraze jsme se tu před pár dny bavily. Jaké novotvary se zase objevují na jiných webech. A ejhle, ta rakovina začne prorůstat i sem.

Jednou (mnoha) nepřekonatelných předností tohoto webu je, že se tu komunikuje kultivovaně a gramaticky správně.

Napsat NA i VE trvá stejně dlouhou dobu. Jen jedno je ale paskvil.

Tak ať nám to psaní bez bydlenkovských vyjadřovacích hrůz vydrží i nadále