On za to přece nemůže! To je na něm zcela zřetelně a jasně vidět! ![]()
Chlpáči a iné
Těžké ráno.

![]()
Fakt bych mu nabídla kafe...![]()
lol![]()
![]()
Kočičí dekorace. ![]()
Su vsem nechava dekovat, fakt je, ze v tu chvili byla mimoradne uhledna a dekorativni. Kez by ji to chtelo vydrzet.
no vypadá, že kafe by fakt bodlo! ![]()
![]()
A parfumaniacký hrůzy typu lidl jogurt a gant šaty budeme taky stíhat, nebo ty si tu necháme? ;-)
A říkala chovatelka, jak u nich to hárání vypadá? My teda měla s vlkdoavkou dost velký štěstí, protože špinění mělo podobu asi tak dvou kapek, který jsme ani vždycky nezaregistrovali, takže že fena hárá, jsme párkrát poznali, až když pes začal blbnout.
Fakt teda je, že známá s labradorkou to musela řešit o dost víc a museli mít i potahy na gauč, ale taky to nebylo nic nezvladatelnýho.
Já bych sem tak chtěla chodit s krásnými, pozitivními příspěvky a sošnými fotografiemi!
Kdo si pamatuje moji poslední historku s blicí Černou Potvorou? Hádejte, kdo to schytal dnes nad ránem?![]()
Chudinko!!!!
Hele.. učitelství do toho vůbec nepleť, to je poněkud vousaté klišé.
Přesně o tom tvém výraze jsme se tu před pár dny bavily. Jaké novotvary se zase objevují na jiných webech. A ejhle, ta rakovina začne prorůstat i sem.
Jednou (mnoha) nepřekonatelných předností tohoto webu je, že se tu komunikuje kultivovaně a gramaticky správně.
Napsat NA i VE trvá stejně dlouhou dobu. Jen jedno je ale paskvil.
Tak ať nám to psaní bez bydlenkovských vyjadřovacích hrůz vydrží i nadále ![]()
![]()
Tak to snad ne. Proti obecne cestine a prazstine se vsak nevhranujes, ze? Nech kazdeho uzivat lokalni a narecne tvary dle libosti, to nema s gramatikou ani kultivovanosti nic spolecneho, ta se vytvari jinak.
Solathis Jestli chcete klec, tak mám jednu na zapůjčení, nebo ji klidně prodám. Nějak jsem to s počtem klecí přepískla a mám ji navíc
Je ze zoohitu, rozměry jsou myslím 63x55x61cm a má dvoje dvířka:

Teď koukám, že mají za super cenu snad všechny klece http://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/klece
Je. To jsem mela vedet :) Ale diky, uz jsem vcera objednala ohradku, bude tam vic mista, tak je tam priadne budu moct prsknout oba (i kdyz je mi jasny, ze bych tim Inkousta smrtelne urazila, kdybych ho zavrela do ohradky, kdyz vzdycky mohl lizt vsude, kam chce :-D

Dalsi pruser? Podle stupne roztomilosti tipuju na megapruser ;-)
Jestli jo, tak to zjistim az vecer. Doufam, ze spinka a nerobi zle ![]()
Ehm, večer se nám Káča vloudila do ložnice, byla "nehorázně cute", tulila se, mazlila, vrňoukala, tak jsme se nechali ukecat. No a někdy v půl pátě mě vzbudí hromové "no to si děláš ....!"
Jasně, že jsem chudinka!![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje