moc milý prďolka! a už mu stojí i druhé ouško
Chlpáči a iné

Teď už taky trochu přepadává z klína :D
No už stojí, trochu sa mu ešte roluje ale je to tam. :)
A teda toho vášho by som sa hneď z rána poriadne zľakla :D ALe verím že je to zlatíčko ![]()
Vychova deti a psu ma dost spolecneho. Obcas je vyfasnu na hlidani oba a selektivni hluchota funguje u obou. Uz jsem rikala rodicum, at zapracujou na privolani psa i ditete. A povel Cekej taky pouzivam na oba, jen zatim na dite nervu K noze.
Haha ďakujem, tá červená mu podľa mňa sadla skvelo. Amy má také duhové vodítko a obojok, vidno trochu v ľavom dolnom rohu :) Na jeseň ako vyšité ![]()
Lily má dobrú striešku nad očami:D
bych řekla že povel "no tak dělej pocem!" je taky univerzální:P
Jee, tá je nádherná
Striešku má,lebo keď je doma,tak má štýl "divočina" a s mašličkami a gumičkami sa moc nekamoší.Ale keď ide "medzi ľudí",tak ju vždy nastajlujem ![]()
To je ako ked sa ráno budím ja. Pohlad na veľkú hlavu a ona navyše ešte kontroluje dych. Ked mám zatvorené oči, čo teda mám, tak sa skloní až k tvári a načúva či dýcham. Oči som otvorila vtedy iba raz. Chyba! Tá radosť že žijem je strašná. Takto ked zostanem bez pohybu, odíde s takým tým odfrknutím pohrdavým a ked už je na chodbe, vstanem. ![]()
To je krásny kukuč.
Potvrdzujem, len ešte používam aj "sadni".
Ja jsem na ty mekke a chlupate :D
Nehybnost u nás nepomůže, podle mě poznají změnu dechu, protože dokud spím, tak je fakt klid. A lezou pak těma mokrýma čunákama pod peřinu, když se pod ní schovám
.
rasaNori + paktofonika Krásný fotky.
Ale to samozřejmě znám! Pátravý pohled přesně nad hlavou, s plandajícíma ušima, zásuvkou do elektriky místo čumáku a s odchlíplými pysky, že jsou vidět špičáky. A znám i najít ji pevně zalehnutou na mém vyhřátém místě, když se nechám tak hloupě nachytat a fakt vstanu.
Našťastie mi do postele nelezie. Ani na gauč...........cez deň. Niekedy ráno je teplý teda, ale to nemože byt od nej, že? ![]()
přesně! kontrola dýchání musí být! co kdyby, že...?!
on ten můj šílenec radost taky projevuje velikou, ale v protikladu ke svému monstrovitému zjevu je hodně opatrný. je vidět, že u původních páníčků byl zvyklý na malé děti.
Haha známí měli psa, který nesměl na gauč a v obýváku měl svůj pelíšek. Že neslyší poznali ve chvíli, kdy ho pravidelně načapávali po ránu na gauči :D do té doby taky vzorňák spával výhradně na pelíšku :D
Kdyby tema usima trochu mavla, tak odleti ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje