Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. října 2017 14:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Percy je práve veľmi šikovný sme z toho v šoku pretože Amy bola diabol a on je presný opak. Stále len sedí a pozerá sa na mňa a čaká čo bude, už vie sadni, miesto, ku mne, pac. Aj veterinár ho pochváll že je veľmi šikovný. A Amy sa na niektorých fotkách tvári ako keby musela znášať všetky krivdy sveta 

No ale Godzillka sa tvári prísne že by som sa bála ozvať, a Rufík má taký ten ňuňu pohľad :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. října 2017 14:55
Reakce na Kokoska:

naše předchozí fena byla z pískacích věcí vykolejená, vždycky je někam zahrabala. to pískání ji znervózňovalo.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. října 2017 18:44

Jsme zabari :-D Zizina umi akorat Stuj (pred silnici), Hop in it ("Hopiny" - skoc do tasky) a pracujem na sedni. A teda pak trenujem takovy "provozni" veci typu dolu (slez ze me), curat a tak... Snazim se ji nepretezovat, hlavicku ma malounkou a informace se musi dobre uskladnit, aby se navzajem nevytloukaly (ctete je blbounka  ). Vazila vcera 1120g. Inkoust v jejim veku 835g, takze ma sanci, ze bude vetsi.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 25. října 2017 19:07

Napiště někdo prosím, že se vám taky stává, že máte jeden den miliónovýho psa, kterej všechno umí, všemu rozumí a chce vám udělat pomyšlení, a druhý den vám ho někdo vymění za strašnýho de.....a, kterej neumí pomalu ani sedni a tváří se, že vás vidí prvně. Já jsem dneska chtěla udělat dobrej skutek, tak jsem vzala toho prvního na bonusovou procházku, během který mi ale zmutoval v toho druhýho... bych za ně dejchala, jak se říká, ale občas občas je to s nima fakt těžký!

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 25. října 2017 19:32
Reakce na Zina:

Jo!!! Tvarej se,jakoby prvne v životě slyšeli lidskej hlas....

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 25. října 2017 20:00
Reakce na Zina:

Myslis treba vcera, jak mi Zizina utekla do silnice za sousedcinym psem, kterej ji nemuze ani cejtit (o to vic je z nej vydrena) a kdyz jsem ji zavolala zpatky, pribehla nahoru na chodnik, odrazila se a letela zpatky za nim a takhle jeste trikrat? A pak samozrejme hrozne nechapala, proc se na ni zlobim, zejo?!  Jeste ze to bylo fakt pozde...

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 25. října 2017 20:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Solathis + KoraKora 

Děkuju! Všechno známe, nejlepší je, když se to sejde. Rozjívenej nezvedenec a úplně hrozně strašně moc nemohoucí pes, kterej je tak hrozně starej a zasloužilej, že nemusí už dělat vůbec nic, ale zato má nárok na všechny odměny. Oba samozřejmě s těžkou vadou sluchu.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 26. října 2017 00:07

nádherný fotky chlupáčů tu jsou! před spaním moje nej potěšení tohle vlákno 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 08:05
Reakce na KoraKora:

Mne stačí odlúpnuť šupu z banánu a hneď sú hore z tvrdého spánku(musím chodiť do spálne a tam sa zavrieť. Si človek nemôže ani ten banán v kľude zjesť 

A strata sluchu je bežná aj u nás. Sa môžem aj o zem hádzať a nič mi to nepomôže. A na druhý deň neviem či je to ten istý pes alebo mi ho niekto vymenil 

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 26. října 2017 08:40

jak to tak ctu, dost nerozumi nekterym obavam z vychovy deti - majitele psu to zjevne absolvuji zcela dobrovolne ve zrychlene verzi furt dokola:P

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 08:53

Niesom odborník ani na jedno ale výchovu psa a detí by som nezrovnávala. 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:02

Já se dneska vzbudila s kostičkou v posteli, muži byl přidělen plyšák. Asi abysme se nebáli, nebo co.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:23
Reakce na paktofonika:

někdy je vtipný, když dělaj, že jsou úplně hluchý, jak jim je to ale do toho ucha fakt nepříjemný, jak ho sklápěj :-D

Čendovi to takhle jednou při běhu za zajícem i otáčelo hlavu směrem ke mně, ale nedal se :-D

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:25
Reakce na dzizisketa:

To musí bejt, na všechny aby se dostalo a co nejvíc! Já musim i pochválit a poděkovat, jinak si sedne vedle mě, bručí s tou věcí v hubě a šťouchá do mě packou.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:28

Jak to dělaj psi s delšíma nožičkama, co si s nima dosáhnou dál než do huby?????

(ponožky)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:33
Reakce na Potrefenáhusa:

No sranda, ale niekedy ma ide fakt poraziť :D A to vidím že na mňa tak nenápadne pokukuje a určite si myslí že šak pokiaľ tam nevybuchla tak ešte dobrý.  A najlepšie je keď jej niečo hovorím a ona sa pozerá neznámo kam, sklápa uší a dvíha bradu hore a tvári sa ako keby ona vládla svetu a ja sa tam len strápňujem. No teriéri sú tvrdohlavý :D

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. října 2017 09:42
Reakce na paktofonika:

na hovory k někomu, kdo se tváří, že si vůbec nevšimnul, že na něj mluvíte, je taky dobrý mít kočku ... :-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. října 2017 10:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Kočkopes 

Druhu fotku nevidím.