Guerlain

09. srpna 2014 00:04
Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 20:33

wendulka

To je krása. slint :)__

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 21:20

alibi 

... a s vnitřní krabičkou krása na druhou (dopouručuje se obrázek rozkliknout :-)  )

Offline alibi blogger
4205 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 21:33

domenica opravdu krásné. A moje představa vůně je snad ještě víc. Těším se na tvůj článek!

Offline Korsičanka blogger
13426 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 14:10

domenica alibi Taky se moc těším, co se dočtu, ač vím, že si vůni nejspíš nikdy nekoupím:)

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 12:23
Reakce na domenica:

alibi 

... a s vnitřní krabičkou krása na druhou (dopouručuje se obrázek rozkliknout :-)  )

​Je to nádherné! 

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 14:17

domenica toto nutne potrebujem vyskúšať...

Offline Jitka77
1906 příspěvků moje polička 13. srpna 2021 14:46

Mně ten box evokuje lázeňské oplatky - což je, pravda, veskrze příjemná asociace

Offline gabreta
22 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 10:05

domenica 

Občas se chodím pokochat na guerlain.com a teď jsem úplně zpanikařila, nemůžu tam totiž najít řadu Les Parisiennes. Nevíš, Moni, co se s nimi chystá? L'Heure de Nuit je moje signature...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 11:52

gabreta 

Já se velmi obávám, že tahle nádherná vůně skončila. Je s otazníkem, jestli se objeví brzo/někdy v jiném flakónu nebo v jiné řadě, možná i s jiným názvem, ale  tuto chvíli, ve flakónu jak ji známe (Les Parisiennes, flakón 125 ml), je stažená. Jestli by šlo narychlo objednat výrobu/naplnění 500 ml flakónu, to zjistím. Druhá věc je, jestli by se flakón naplnil.

Offline gabreta
22 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 13:30

domenica 

Díky za zprávu, to je pro mě tedy velká parfémová rána. A teď mám dilema, jestli syslit (pokud by se plnil flakon), protože v těchto situacích pak stejně mívám zábrany vůni používat na běžné všednodenní šplíchání. Sakra, myslela jsem, že je LHN poměrně oblíbená a prodávaná. A co ty ostatní krásky z Parisiennes, třeba MPN, Mademoiselle G., Nuit d'Amour atd.? Taky je mám moc ráda.

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 16:29

LUI že má byť vzmŕtvychvstaná pod názvom Oeillet Pourpe? Je to pravda, alebo len klebety?

L'Heure de Nuit je škoda .

Offline slniecko admin
19472 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 16:30

No na MPN a Nuit d'Amour nech mi nesiahajú, saaakriš !!!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 16:36
Reakce na gabreta:

domenica 

Díky za zprávu, to je pro mě tedy velká parfémová rána. A teď mám dilema, jestli syslit (pokud by se plnil flakon), protože v těchto situacích pak stejně mívám zábrany vůni používat na běžné všednodenní šplíchání. Sakra, myslela jsem, že je LHN poměrně oblíbená a prodávaná. A co ty ostatní krásky z Parisiennes, třeba MPN, Mademoiselle G., Nuit d'Amour atd.? Taky je mám moc ráda.

​Mademoiselle Guerlain a Nuit d´Amour... spíš špatné zprávy, to samé co L´Heure de Nuit.

Mon Précieux Nectar je v tuto chvíli z Les Parisiennes jedna ze tří vůní, které vyvázly, a tedy u té se zdá, že tohle přežije. Vedle L´Initial a Liù, které se nedávno přesunuly do řady Les Légendaires. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 16:37

slniecko 

Tak aspoň snad ten Mon Précieux Nectar...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 16:39
Reakce na slniecko:

LUI že má byť vzmŕtvychvstaná pod názvom Oeillet Pourpe? Je to pravda, alebo len klebety?

L'Heure de Nuit je škoda .

​Ano, Lui se objeví pod názvem Oeillet Pourpre.

Offline Fleur blogger
6819 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 18:27

domenica To už abychom vytvořily nějakou "převodní" tabulku zachycující posuny v řadách a názvech vůní , pomalu se přestávám orientovat.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 19:18

Já zase zachytila informaci, že Rose Chérie = French Kiss

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 19:45

domenica 

Nudit d'Amour, L'Heure de Nuit a Mademoiselle Guerlain neee.

Všechno moje stalice.

Kdyby ještě klapnul medvěd kterékoliv z nich, rozhodně se zucastnim s min. 50 ml.

Dnes jsem měla možnost zkusit Santal Pao Rosa, do níž jsem vkladala naději a i když je to povedená vůně, bohužel pro mě není.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 19:47

cinkja 

Teď jsem se vrátila z Paříže a postupně zkouším všechny vůně, které jsou momentálně v řadě L'Art et la Matière (v nových flakónech). A Rose Chérie je opravdu, řekněme, reformulovaná French Kiss. Trochu více růže, trochu méně pudru. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. zaří 2021 19:48
Reakce na cinkja:

Já zase zachytila informaci, že Rose Chérie = French Kiss

​No mě to původně taky napadlo, když jsem složení viděla úplně poprvé, ale zase když se psalo, že Rose Cherie má být nová...

Santal Pao Rosa rozhodně nová je, to můžu potvrdit na vlastní nos.