To je krása. slint :)__
Guerlain
domenica opravdu krásné
. A moje představa vůně je snad ještě víc. Těším se na tvůj článek!
alibi
... a s vnitřní krabičkou krása na druhou
(dopouručuje se obrázek rozkliknout :-) )
Je to nádherné!
domenica toto nutne potrebujem vyskúšať...
Mně ten box evokuje lázeňské oplatky - což je, pravda, veskrze příjemná asociace ![]()
Občas se chodím pokochat na guerlain.com a teď jsem úplně zpanikařila, nemůžu tam totiž najít řadu Les Parisiennes. Nevíš, Moni, co se s nimi chystá? L'Heure de Nuit je moje signature...
Já se velmi obávám, že tahle nádherná vůně skončila. Je s otazníkem, jestli se objeví brzo/někdy v jiném flakónu nebo v jiné řadě, možná i s jiným názvem, ale tuto chvíli, ve flakónu jak ji známe (Les Parisiennes, flakón 125 ml), je stažená. Jestli by šlo narychlo objednat výrobu/naplnění 500 ml flakónu, to zjistím. Druhá věc je, jestli by se flakón naplnil.
Díky za zprávu, to je pro mě tedy velká parfémová rána. A teď mám dilema, jestli syslit (pokud by se plnil flakon), protože v těchto situacích pak stejně mívám zábrany vůni používat na běžné všednodenní šplíchání. Sakra, myslela jsem, že je LHN poměrně oblíbená a prodávaná. A co ty ostatní krásky z Parisiennes, třeba MPN, Mademoiselle G., Nuit d'Amour atd.? Taky je mám moc ráda.
LUI že má byť vzmŕtvychvstaná pod názvom Oeillet Pourpe? Je to pravda, alebo len klebety?
L'Heure de Nuit je škoda
.
No na MPN a Nuit d'Amour nech mi nesiahajú, saaakriš
!!!
domenica
Díky za zprávu, to je pro mě tedy velká parfémová rána. A teď mám dilema, jestli syslit (pokud by se plnil flakon), protože v těchto situacích pak stejně mívám zábrany vůni používat na běžné všednodenní šplíchání. Sakra, myslela jsem, že je LHN poměrně oblíbená a prodávaná. A co ty ostatní krásky z Parisiennes, třeba MPN, Mademoiselle G., Nuit d'Amour atd.? Taky je mám moc ráda.
Mademoiselle Guerlain a Nuit d´Amour... spíš špatné zprávy, to samé co L´Heure de Nuit.
Mon Précieux Nectar je v tuto chvíli z Les Parisiennes jedna ze tří vůní, které vyvázly, a tedy u té se zdá, že tohle přežije. Vedle L´Initial a Liù, které se nedávno přesunuly do řady Les Légendaires.
Tak aspoň snad ten Mon Précieux Nectar...
LUI že má byť vzmŕtvychvstaná pod názvom Oeillet Pourpe? Je to pravda, alebo len klebety?
Ano, Lui se objeví pod názvem Oeillet Pourpre.
domenica To už abychom vytvořily nějakou "převodní" tabulku zachycující posuny v řadách a názvech vůní
, pomalu se přestávám orientovat.
Já zase zachytila informaci, že Rose Chérie = French Kiss
Nudit d'Amour, L'Heure de Nuit a Mademoiselle Guerlain neee
.
Všechno moje stalice
.
Kdyby ještě klapnul medvěd kterékoliv z nich, rozhodně se zucastnim s min. 50 ml.
Dnes jsem měla možnost zkusit Santal Pao Rosa, do níž jsem vkladala naději a i když je to povedená vůně, bohužel pro mě není.
Teď jsem se vrátila z Paříže a postupně zkouším všechny vůně, které jsou momentálně v řadě L'Art et la Matière (v nových flakónech). A Rose Chérie je opravdu, řekněme, reformulovaná French Kiss. Trochu více růže, trochu méně pudru.
Já zase zachytila informaci, že Rose Chérie = French Kiss
No mě to původně taky napadlo, když jsem složení viděla úplně poprvé, ale zase když se psalo, že Rose Cherie má být nová...
Santal Pao Rosa rozhodně nová je, to můžu potvrdit na vlastní nos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje