Velké změny v řadě L´Art et la Matière ! Nové flakóny, možnosti personalizace a také nové vůně, přičemž veleúspěšné stálice zůstávají.
Vypadá to naprosto úžasně. ![]()

Velké změny v řadě L´Art et la Matière ! Nové flakóny, možnosti personalizace a také nové vůně, přičemž veleúspěšné stálice zůstávají.
Vypadá to naprosto úžasně. ![]()

...krásné, moc!.
Tak to je lepsie nez som dufala, velmi sa mi to paci ![]()
domenica Jaký mají objem? Vypadá to moc pěkně.
100 ml a 200 ml
domenica Děkuji. ![]()
To tedy ano.
Už jsem na to koukala na stránkách a nádhera. Doporučuji i shlédnout filmy. Forma se hodně povedla a doufám i ve stejně krásný obsah.
domenica Nádherné!
cinkja Když ten odkaz rozkliknu, zobrazuje se mi ta původní kolekce, o inovacích ani zmínka. Nebo hledám špatně?
Všechny nové flakóny a vůně byly ze stránek staženy. Skoro to vypadá na opravdu neřízený únik informací a obrázků (trvalo to jen pár hodin) při instalaci nového obsahu, který má jít on-line, podle původního plánu, až koncem srpna, začátkem září. Každopádně je na co se těšit.
domenica
...bylo by výhledově, prosím, možné porcování.?
Měla bych zájem o víc jak jednu vůni...
Miru, většina (jedenáct) z těch celkem 17 vůní je léta porcována, zde anebo (spíš) na A. A může se samozřejmě porcovat zas...
Čtyři vůně budou reedicí stávající vůně (z jiné exkluzivní řady), vstupující do řady L´Art et la Matiere pod novým názvem.
Dvě vůně buduou zbrusu nové a moc se na ně těším.
Jedna informační novinka na místě zůstala: Violette - nová ředitelka kreativního make-upu Guerlain.

(zdroj foto FB Guerlain)
Ano, ta se taky povedla. ![]()
Rose Chérie a spolu s ní Santal Pao Rosa by měly být novinky.
domenica To jsem tedy napjatá očekáváním!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.