dynda moc děkuju, sukně je super
Fakirka omlouvam se:-)
Pavlena spadla akorat![]()
viktorka_od splavu škoda pro mne... Ale přeju ti to
viktorka_od splavu škoda pro mne... Ale přeju ti to
viktorka_od splavu tak to je bezva...!
viktorka_od splavu to byl dobrý kauf, sluší ti.
viktorka_od splavu super!
viktorka_od splavu slusi ti moc.!!![]()
Krásná! Tohle se hodně povedlo. Mně končila kousek pod koleny, selka jak vyšitá.
S tezkym srdcem nabizim tyto kosilovky z Massimo D. Vel. 38 (odpovida) Maji kapsy, rozparky po stranach, podsivku - neprosvitaji, delka cca 110 cm. 1200 Kc + zasilkovne

viktorka_od splavu tak jsetli se nepletu,je to ta sukně,co jsem posunula dynda
...stala se sukní putovní, mám ji strašně ráda a to menší číslo sedí mnohem líp
Dnes se chystám v reálu do cos...tak jsem zvědavá,jestli nějaký nákup klapne (ať je sem co dávat![]()
Maureen
to je super, mam putovni suknu!
Maureen poridila jsi neco? Mne se tam dnes vubec nic nelibilo:(
viktorka_od splavu prosím tě, možná blbej dotaz,ale máš ještě ty zavinovačky v esku?
EDITH4B Mne se sice nikdo neptá ;-) ale já je asi mám. Nepoužité, protože nosím emka.
quebrada poslala jsem sz ![]()
Jelikož se mi zase nahromadilo povícero šatů, tak kdyby někdo hodně chtěl, pustím jedny rezervní černé zavinovačky v XS.
Edit: PRODÁNO
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.