Catherinne Mám. A asi zůstanou, i když s výhradami. Na fotce je houby vidět, černá plocha.

Catherinne Mám. A asi zůstanou, i když s výhradami. Na fotce je houby vidět, černá plocha.

paktofonika ano, píšu SZ
Sweet Potato no super, to dáme ![]()
paktofonika ja chci fotooooo![]()
DruI Díky za ukonejšení, nepošlou-li mi teda v rámci jejich her něco jiného
Zkrátit lze vždy![]()
Catherinne I když teda dost mi připomínají takový ten černý šatoplášť, co nosívaly kadeřnice.
Já se obecně moc v černé nevidím, tak přemýšlím, jestli by ty světlé?![]()
Abstyše posílá pozdrav chorvstským ženám ![]()

Korsičanka zkratit to prave moc nejde. mozna uplne tu spodni cast odstranit
Sweet Potato nj sou ti velky
razorblade bohužiaľ to nejde dobre odfotiť, mám na fotke čiernu machuľu. :)
martek01 Chorvatska zena /doma nazyvana Mama ze Splitu/ zdravi. Moc Ti to slusi
viktorka_od splavu Jakože nejde 10 cm ustřihnout?
I když - pokud je nebudu courat po zemi, dlouhé mi nevadí. Hlavně abych v nich nebyla jako báryšňa![]()
Nabízím černé zavinovačky vel. L, jsou mi bohužel velké, ráda bych je prodala nebo vyměnila za menší.
Koupené od black cat, nové, s visačkou.
martek01 ty jsi abatyše, paktofonika ministrant a pecka fararka, tady už se formuje nějaká COS církev ![]()
eM a mě jen položit do rakve ![]()
Sweet Potato černý šatoplášť neznám, tak nemám naštěstí asociace.
Světlý se mi líbí, ale nebudem v nich vybitý?
Ty jsi docela chytlavá sluníčka, ale já jsem vlastně zelená !
Karoleena Tak mně by byly stopro malý ![]()
Nabízím šaty, vel. 42. Velikost odpovídá, ale na mě je to zmiňovaný orsay styl. Nové, jen vyzkoušené. V krabici s hedvábným papírem a obálkou
. Jinak jedou zpět. 
Catherinne Sweet Potato zrovna vam dvema bezova slusi, co si tak pamatuju
Sweet Potato chces zapsat do poradniku? Byla bys momentalne prvni nahradnik;)
tina Šiš to je psina, pořadníky, některé modely už jedou druhé ba i třetí kolo![]()
Sweet Potato Myslím, že ty světlé by ti sedly víc. A nemáš taky moc volné průramky? Mně to právě dělalo to S. Na něco "pod" dobrý, ale já je chtěla na holý tělo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.