nellielovett Nebyly to Salt-Water?
Bot není nikdy dost
whiskas A koupíš si zase další fádní, nenápadý boty, na kterých není nic zajímavého. Prostě boty.
Přitom kupuješ kabelky se stříbrným kováním a tak by se ti to k sobě určitě hodilo. Trochu odvahy to chce! ![]()
nellielovett Vím, které myslíš, ale nevím, jak se jmenovaly. Jsem ti pomohla ....
nellielovett Nebyly to Ancient Greek Sandals? ![]()
Dadoo Je to tak. Kabelky bych nejraději bez kování a se stříbrným mám bohužel jen jednu - je jich na trhu nějak málo.
Ale vím, co chceš říci. Nebráním se bordó botám, ale nějak se mi nelíbí ten kov u zavazování.
whiskas Jo! Děkuji.
Mají je i na Mytheresa.
whiskas našla jsem i jejich ofiko eshop. Co jsem zatím jen tak prolítla, do košíku bych hodila min šestery. Ještě počkám s čím přijde letos vagabond.
Jsem mimo téma, ale ... Asi jsou mi ta očka souzena
. Dneska se mi rozbil popruh u kabelky a koupila jsem nový, původní byl jednoduchý, bez aplikací, ale ten neměli :-(.
A proto náhrada za ty se zlomenym podpatkem. Bez kotníkových bot neumím žít. Dva měsíce stačily. I když teď očekavám sníh nebo břečku. Ta světlejší plocha je ve skutečnosti černá, jen je pružná. 
whiskas Ale tenhle není vůbec špatný. S tvým jednoduchým stylem oblékání tvoří zajímavý detail. ![]()
Dadoo Vážně? Byl to spontánní nákup, vlastně z nutnosti a nebylo na výběr (až na zlaté dírky, nebo kytičky
). Tak jsem to moc neřešila a vzala ho.
Catherinne Moc hezké!
whiskas No.. mně se to líbí. Ale já nejsem kabelkový guru a módní taky ne. Ale přijde mi, že pokud z toho popruhu uděláš jedinou "ozdobu" svého strohého stylu, bude to moc hezké. Prostě se mi to líbí. ![]()
Dadoo
díky. Jiné zdobné prvky myslím nenosím.
Catherinne Asi bych se v nich zabila, ale líbí se mi
.
whiskas naopak, maj supr stabilitu.
Dadoo díky
Tak kdyby to nekoho zajimalo, tak jsem nebyla lina a napsala do Shoerepublic, jestli ty vysoky spicaty snerovaci boty jeste maj, ze bych si nejak zaridila koupi. samozrejme jsou vyprodany!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje