Mutziputzi Doprčic, už tam někdo něco objednal? Já teda jedny jejich sandály viděla teď naživo ( došlo mi to až teď, když jsi sem hodila tu stránku) a vypadaly super :-). Jen jsem si myslela, že to byla nějaká ještě dražší značka, pořád jsem si říkala, jestli si ta mladá holka, oblečená jinak celkem nenápadně ( a pěkně) může dovolit dát dvacku za boty...:-).
Bot není nikdy dost
999 Já bych si tam teda vybrala, jenom se u těchhle třeba bojím své široké nožky
paktofonika možno sa dá pripojiť zozadu neviditeľné silikónové ramienko...
Mutziputzi ty jsou boží! Taky už jsem na ně koukala. Maj fakt krásný boty!
Můžete prosím poradit, kde sehnat elegantní černý baleríny, něco jako obrázku?
Tyhle konkrétně jsou HÖGL, ale nemůžu je mít, protože mě vzadu tlačí zdola do kotníků ![]()
Preferuju možnost vyzkoušení v kamenném obchodě (aspoň možnost objednat do prodejny a vyzkoušet). Kdybych objednávala z e-shopu, můžu se rovnou vsadit, že budu vracet.

coralline musí být lakované? Vagabond, Gino rossi?
nellielovett Nemusí, matné jsou taky ok. Díky a píšu si.
Další tipy vítány.
Garfie Oni asi budú padať aj tak si myslím,ja si to neviem predstaviť ako pri chôdzi držia na nohe. Mam jedny podobne ale tie niesú tak vykrojené a na nohe celkom držia ale ak by boli vykrojené viac tak ich nechám na chodníku
Ten plast se přicucne k noze a udrží to ![]()
RoSa Ale hlavně si to nikde nevyzkoušim co? Z e-shopu riskuju maximálně pyžamo ![]()
vrátíš zdarma - vyzkoušeno xkrát, na poště žádnej problém ![]()
RoSa Aha, nemám s tím zkušenosti. Díky.
coralline Podívej se na Gina Rossiho. Nejlépe na jejich stránkách, nebo na eobuvi.
1914,-

2330,-

A mnoho jiných.
coralline Myslim, ze podobne jsem videla na ZOOTu.
Tak teď jsem zmatená... Na stránkách Gino Rossi je uvedná prodejna na Chodově, ale OC Chodov je na svým seznamu nemá ![]()
Každopádně by tam měl bejt Vagabond, kde jsem našla taky jedny nadějný.

coralline jj tyhle vagabondy mam ja i Husa a urcite vic lidi, jsou fajn
coralline ty vagabond si chci koupit taky. Už celkem dlouho, ale moje stávající ne a ne se zničit.![]()
nellielovett Tak černý baleríny se využijou i ve více párech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje