Můj taky...
jeho majetek se odhaduje na 60 miliard Kč, vlastní mimo jiné soukromý tryskáč v hodnotě okolo 100 milionů Kč a honosné sídlo v hodnotě 520 milionů, rodina vlastní hotelový resort v Karibiku...
![]()
Můj taky...
jeho majetek se odhaduje na 60 miliard Kč, vlastní mimo jiné soukromý tryskáč v hodnotě okolo 100 milionů Kč a honosné sídlo v hodnotě 520 milionů, rodina vlastní hotelový resort v Karibiku...
![]()
Mně se teda děsně nelíbí (stejně jako oblíbený Adrien Brody), ale tak já si ho neberu, že jo (ani on mě
)
Ze by byl zenich krasavec, to neni ale nejake kouzlo ma, takze se mi libi. A plus ehm, i ty penize....
Myslim, ze na tom bude Pippa jeste lip nez Kate.
Hlavně si celkem může dělat, co chce, pokud to nebudou nějaký šílený úlety. Jako sestra budoucí královny už sledovaná je, tak už asi taky ví svoje.
pokud je chlap o chlup hezci od certa, tak to uplne staci. tento to s prehledem splnuje, ze me cajk.
mam nedobre zkusenosti s chlapy, kteri jsou hezci a jsou si sve krasy vedomi.
![]()
Tady by někdo preferoval chudýho (hloupýho, neschopnýho) Adonise před manželem Pippy? Haha, no aspoň vládne rovnováha že))
Tak myslim, že tohle tu nikdo nepsal
Tak myslím, že když někdo píše, že je velmi nepěkný, ale jistě dobrák od kosti, tak chytrému napověz co tím chce říci![]()
Tak tohle sem nějak přešla..
já bych nechtěla ani jednoho
Typově manžela Pippy nechtěla? Tak aspoň zbydou že![]()
mně se teda obecně tihle hodně vysocí chlapi taky moc nelíběj, já jsem docela malá a jednu dobu jsem to dost přitahovala, nechtěla jsem teda žádnýho, ale pravda, byly tam i jiný nesrovnalosti...![]()
Ale jo, já respektuju, že má každý nějaký vkus nebo archetyp, ale nesnášim ty narážky ala kdyby neměl prachy, tak si takovýho šeredu si nikdo nevezme.
já nejsem ani na adonise (i kdyby byli chytří) - samozřejmě já adonise nezajímám už z podstaty mého vzhledu, ale ani platonicky mě neberou, třeba všeobecně krásní herci nebo tak (ostatně proto jsem spíš cumberbitch, ten asi adonis zrovna není), ani na pippiny manžele, ani na prachy. jako ne že by majetný manžel byl překážka
ale není to žádný cíl.
zjistila jsem, že mě nejvíc přitahují muži vtipní. asi divný, ale je to tak. je potom poměrně jedno, jaký jsou typ, ale vtipného adonise jsem zatím naživo nepotkala.
u pippina manžela mě přiznám se docela zaujalo, že v jeho věku byl pořád svobodný, vždyť se kolem něj musely ovíjet desítky krásných žen.
Já mám pocit, že vtip, schopnost seberealizace a úspěch a řekněme kultivovaný vzhled chodí ruku v ruce, asi mám štěstí![]()
Jinak já jsem alergická obecně na takový to "já bych nechtěla mít hodně peněz" a "já bych nechtěla bejt krasavice inteligentní", to jsou dle mého kecy no.
tak je to většinou pravidlo, ale přiznám se, že zrovna poměrně nedlouho znám i člověka vtipného, kultivovaného myšleno ve smyslu je vzdělán, má dost velký přehled, umí se chovat ve společnosti, ale přesto je to "lesan", a to zarytý. určitě by nerad chodil v obleku a rozhodně by nešel na garden party nebo by nechodil někam na večeře a tak. přiznám se, že mě to zcela osobně coby strašnou fiflenu a člověka, který by do splečnosti chodil rád, mrzí.
Jo takhle, no ale tak to já musím říct, že mě spíš přitahujou ty 'šeredy' - rozuměj ne zrovna klasicky krásní muži a ti Adonisové, a tenhle mi teda přijde, že bude spoustu žen oslovovat..
Takže navíc i ekonomicky pohlednej...![]()
jj, nechtěla bych mít víc peněz / vyšší plat, bych ani pořádně nevěděla co s ním
to je takový evergreen....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.