Tak Betty viděla jsem včera a teda je opravdu čím dál ošklivějši, s každou plastikou. Musí bejt hodně nešťastná, neměla pred kameru vubec lézt. A bude hůř.
Hrůza a děs :-)
stes no je na sebe pyšná, že pět dětí a je štíhlá, že jo.
A přitom by v příčetným oblečení a stylingu mohla vypadat dobře.
barbucha hele já nevím, mně vždycky přišla opravdu nehezka.
No ale za to nemůže, teda bez ohledu na ty plastiky - i kdyby je neměla, tak krasavice nebude. Ale vypadat hezky a bejt krásná je rozdíl
Ta fotka je spíš na vodvyknutí ![]()
barbucha no tak jasně, hezký si myslím,že to u ní prostě nejde,ale dobře,upravené atd. jde. Ale u ní je to zoufalství posledních 20 imrvére.
stes Mne prave prisla vzdycky takova zvlastni a libila se mi v tmavych vlasech. Zamlada.![]()
Ale kdyby se nezridila tema zakrokama, tak si myslim, ze by mohla starnout do typu Yvonne Prenosilove (coz je furt lepsi nez tohle). No jak mysli.![]()

Tak Betty Ježiš, to neni Iggy Pop po liftingu?
Luna tak ty tmavý vlasy vypadají rozhodně líp, než zlutej chemlon. Jeden z největších mýtů světa, blond omlazuje
. Teda tady byly zluty vlasy asi původní.
Tak Betty Donna jako nic moc, ale teď jsem se koukala s dcerou na netflix na jakousi její teenage zabavu a hraje tam herecka, co v BH 90210 hrala Valerii, hraje matku jedne z tech stredoskolskych holek a ta teda vypada vyborne! Uplne stejne, jen ma dlouhe vlasy.

Luna Val jsem vždycky žrala a zírám, jak skvěle furt vypadá
Luna Vypadá fakt dobře a hlavně přirozeně. Kéž jí to vydrží a nezblázní se do plastik.
Val to moc sluší. Ona má takový ten detsky výraz plus plný tváře a to je o starost miň
Já stála včera vedle Rolincovy v krámě. Černé bryle ač tma, ošklivý pokrouceny kačer a nos jedna velká bída. A vlasy...Pár myších chlupů. Takže i fotky ze soukromí s parukou nebo úpravou.
Tak není to úplně děs , ale to si fakt musí rvát ruce do overalu ,který je na tělo .

Tak Betty je to děs...s rukou i bez
stes máš pravdu, je to děs .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“