to jako reálně u někoho doma?![]()
Hrůza a děs :-)
Teda jeden první vypadlej zub beru, ale komplet sadu? A ještě vystavit? No to u někoho vidět na návštěvě, hned vim svoje![]()
Můj ex-přítel měl tátu v piksličce za kamnama.![]()
Jasně, měli ho v pokoji. Teď v tom bytě shodou okolností bydlí můj muž, když je v Pze, jeden pokoj je plný krámu a ten dědeček je tam taky.
Ale nechci, ať to vyzní nějak špatně. Mám pocit, že tak dlouho vybírali místo k rozptylu, až si na to zvykli.
no vzhledem k tomu ze ten popel dostali v zavrene schrance a museli mit zaludek to rozsypavat.. jednak je to lehce nechutny asi jako ty zuby, ale hlavne mi to pripada velmi neuctivy
O sbírání dětských zubů slyším poprvé, nechápu nač? je k tomu asponň nějaká pověra? No ale to je jedno, už to je celkem moc a pak se tu ještě vytasíte s popelem v Ramě? :-D
zbieranie detských zubov, vlasov a čo ja viem čoho mi príde fakt divné. Ale tak ja som z tých, čo som vyhodila aj maturitnú stužku, neznášam skladovanie vecí, čo nemajú žiadne využitie ![]()
![]()
To jsem zas nakousla téma! Schovat první zoubek ještě chápu, pramínek vlasů z prvního stříhání jsme i schovali, ale celá sada zubů? A jestli jsem dobře četla, ten vnitřní větší "dolík" v té krabičce nese ozančení "pupeční šńůra", je to vůbec možný?
Tyjo, to musí být dost náročné, snažit se sehnat všechny myšáky. Co si pamatuju, tak půlka těch mých se vytrousila někde venku při hře a nezanedbatelnou část jsem spolka. Ve staré lékovce jsem jich měla schovaných všehovšzdy tak pět, abych je po dvacítce s pocitem mírného zhnusení vyhodila.
Co to je myšáky??
Já mám schované první botičky od obou dětí.
A to jsem jinak vyhazovací. Tzv - posedlá volným prostorem.
Co to je myšáky??
Mlíčňáky?
Nestraš(te)!!![]()
Jj, u nás sa tiež používal výraz myšie zuby na mliečne. Netuším prečo.
uz vim co znamena Vysoka skola zivota a koncim se zesmesnovanim tech co to uvadi na FB jako vzdelani, ja ji mam tad![]()
Človek sa učí cely život ![]()
Však se říká Neuč se, život tě naučí :)
Presne a k tomu clovek dojde az uz mysaky nema nakej ten patek!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje