slniecko tmave modra nebo tmave zelena?
Jak obléknout a kde sehnat ...
slniecko Tmavě modrý, čokoládově hnědý, antracitový, krémový, bílý..
slniecko taupe by se mi líbila, modrá nebo taková vybledla petrolejová
slnieckošedý, béžový, horčicovy, zrovna černá mi přijde jako blbá i bez toho, že mu nesluší.
Tak Betty já tohle vlakno nečtu,takže jdu asi pozdě,ale ty šaty jsou krásný, líbily se mi už vloni...nevím tedy jak vypadajj zblízka, ale produktovka je ok.... Máš je?
slniecko Škoda, že nejsou ty gatě víc jednobarevný, líbí semi toto i s tím šálovým límcem.
slnieckospíš bych koukala po světle šedém, nějakém zihanem, tvidovem (nemyslím teď materiál, ale nopkaty vzor).
slniecko to se nedá jednoznačně říct,to je na jedinci přeci. Nikdo nemůže vědět, co by nosil cizí člověk. Každopádně jsou tací, co by ze světlých kalhot měli okamžitě vylézt a zapomenout, že existují.
slniecko barvy uz zminily predchudkyne, jen k typu jsem chtela, ze kdyz jsem mela loni jednani v zahranici s muzi, kteri jeste nosi klasicke kosile (u nas uz to prakticky nepotkavam), tak vsichni pres ne meli ten svetr se stojackem a zipem
continuity Máš pravdu, ono vlastně to jemné žíhání zjemní kontrast dvou jinak barevných věcí, a vypadá klasicky.
slniecko to se nedá jednoznačně říct,to je na jedinci přeci. Nikdo nemůže vědět, co by nosil cizí člověk. Každopádně jsou tací, co by ze světlých kalhot měli okamžitě vylézt a zapomenout, že existují.
Myslela som sveter. No, môj muž je práve veľmi konzervatívny a už to, že si adoptoval tie červené gate bez boja ma vyviedlo z konceptu tak, že sa radšej pýtam.
slniecko tak svetr určitě ano
Kajus dtto
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Nejnovější komentáře k vůním

Nejnovější články
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)

Captives – zajatci parfémového průmyslu
Esxence 2025