Isca , díky za skvělý tip od Zádruhy, uvidím, co přijde ![]()
Jak obléknout a kde sehnat ...
Kasha?
Kan asi to není úplně ten samy, ale mám podobný, je skvělý!
Tulipe Díky, já už jeden od MP mám a nejsem spokojená s výplní. Díky. Máš peří?
Kan Jé, já jsem ti to vlastně zjistila z Dařina instagramu a pak ti to sem zapomněla napsat, je to Rick Owens, má od něj už snad tři různý péřovky, co jsem tak zběžně zaznamenala z fotek
...ach, Rick Owens má nádherné ateliery/butiky, interiéry, nábytek!.
(a i jeho módní styl se mi moc líbí)
Karoleena Díky moc.
Dočítám zpětně a potěšila mě zmínka o těch výbavách. Taky jsem průběžně něco dostávala. A od svatby dodnes mám komplet sadu toho černomodrého nádobí ( 42 let). A nejlepší je, že funguje i na indukci... ![]()
Prosím, nevedeli by ste mi poradiť, kde zohnať tričko v týchto farbách a s nejakým podobným vzorom, ktoré má ale AJ SPODNÚ ČASŤ trička?
(Strih môže byť aj úplne iný, ide o farby a vzor)

slnieckoCibuláky jsou letos úplně všude. Ale střihy vesměs prapodivné.
Sweet Potato strihy aj materiály. Prešla som dva obchoďáky a lovím teraz už len na internete. Kokos, to je toľko umeliny, že nám asi fakt hrozí ropná kríza!
Veľmi sa mi páčia (na obrázku aspoň teda...) tieto šaty:
Len z toho materiálu už od nich šaty mám a tak nejaké si to neviem predstaviť nosiť v sezóne na krátky rukáv....zato teraz by sa mi zišli.
Dalo by sa pod to nosiť niečo takéto tenké? S tým, že by teda rukávy trčali?
https://www.intimissimi.com/sk/zena/kolekcie/ultralight_s_kasmirom/
slniecko ja jsem si je zkousela s nekoupila Takhle na modelce a nebo na sobe ale v klidu a nez pohybu jsou super Nebyla jsem si ale jista, jak by byly pohodlne pokud by v nich clovek potrebobal hybat rukama :) coz mi prijde ze se deje normalne i pri kancekarske praci Kdybych si je koupila, nosila bych je na hole telo nebo max s hladkou kosilkou, protoze nevim, zda by vlna na vlne trochu nedrhla Jine merino sarty od nich mam a nosim klidne na jare/v lete na hole telo
Mini no, bola som si ich včera vyskúšať, v BA teda mali len čierne. Tak pod kabát to šlo v pohode, ale ten materiál bol taký nejaký "riedky". Takže fakt na neskorú jar vlna-nevlna dobre, ale teraz nie a navrch mi absolútne nevyhovovala dĺžka, potrbovala by som buˇd kratšie, alebo dlhšie. Ale tak to je aj otázka výšky, no. a sranda je, že mali len jediný kus, XS a bol tak voľný, že som sa doňho v pohode nielen vliezla, ale bolo mi to úplne ok. Ale zas aj tam ma napadá tá dĺžka, či sa nerobí pre rôzne veľkosti iná.
Stále ještě nemám šaty na maturitní ples vnuka. Budou ti mít v nějakým kulturáku . Mohly by to být tyhle ? Vím , že nechci dlouhý .
Tak Betty u nás na maloměstě byla letos spousta kalhot a overalů
slniecko delka nevim, nikde to nepisi Pouze u velikosti S Podrobne jen u kalhot Ale ja jsem tym oversized a jakkoliv pod kolena
No, ja som si tak trochu zavarila...kúpila som manželovi tieto džíny.
Na moje príjemné prekvapenie ich skutočne začal nosiť (myslela som, že s čímkoľvek iným ako klasickou modrou to bude boj).
No a teraz neviem, aký sveter k tomu. Čierny nie, čierna mu nejde.
Ako hlavne o farbu mi ide (ako keby sa našiel ešte aj typ svetra, ktorý sa dá šupnúť na košeľu, bola by to čerešnička navrch).

...hodně tmavě modrý
slniecko šedý?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje