Vono to bylo v textu zmíněno, je potřeba číst pozorně
jinak já je taky neznám..
Kabelky...
Reaguji pozdě, ale mně se líbí
https://www.allsaints.com/women/handbags/allsaints-maya-shoulder/?colour=5&category=8606
Ta je krásná, ale nelíbí se mi to řasení na popruhu. proč to tam je ?? ![]()
Ta se líbí mně. Hlídám ji a kdyby ji přeci jen zlevnily, tak bych si ji chtěla koupit.
Taky jsem si toho všimla, ale až když jsem to postla. Vypadá to jako mašličky a je to nějak nabrané ...? Ale je to ten typ překládací kabelky. Já ještě někde jednu hezkou viděla, ale asi byla dost velká a já ji vyřadila z výběru právě pro to přeložení.
Zlevněná je ta velká, co se líbila Whiskas, mně tedy taky a moc, ale černá mi ještě slouží.
Ten kanýrek je oddělávací, píšou. Jinak je krásná.
Tu velkou, ve slevě, už nemají - jen semišové verze :-(.
Kanýr je oddělávací? To je dobrá zpráva, ta kabelka je pěkná.
Aspoň, že tak
, ale třeba to v reálu vypadá lépe. Mají to i na dalších modelech.
whiskas - taky jsem ji už ráno nenašla, ale jak říkám, černá mi ještě slouží. Mám už roky Braun Buffel, super kvalita, zacházím s ní hrozně a drží. Ale jejich nové modely se mi nelíbí.
Já si koupila na léto kožený vak na rameno, hodně neformální, ale ten by mi tu asi neprošel.
Uka uka, tady projde všechno ![]()
Musela bych ho vyfotit, není na netu a to já, prosím, neumím
. Kromě toho. ne, že by mi až tak kritika vadila, ale když mi to někdo rovnou serve, trochu mi tím zkazí radost z nákupu.
Tak to chápu, taky nemám ráda, když se mi šlape do báboviček..ale vak na léto, to zní neškodně, to nebude tak zlý :)
Tak například neformální vak na rameno zní dočista slibně!! ![]()
A my jsme taky neškodný a vůbec nejsme zlý. Já mám pro vaky slabost.
Od Braun Büffel jsem chtěla peněženku, ale neměli červenou ... Na Váš popud jsem znovu mrkla na Delmas a tohle mě dost vyděsilo
(tedy kabelka za to nemůže).

Právě, je to tady samej milius..
A ani jedno červené ramínko.
![]()
No nevím, dámy, vlk taky sliboval ...![]()
whiskas co to je? Kvalitou můžu BB doporučit, kabelka je z bizona nebo hověziny? Nebo něčeho podobného, silná odolná kůže, super šití, jen se trošku pronese. Abych moc nekecala, mám ji asi 6 let a pořád ji tahám, po zemi válím, nákup do ní nacpu ap.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje