Tak ta se nelíbí ani mně ![]()
Kabelky...
O.k. Děkuji za názory. Je fakt, že při druhém pohledu vypadají poněkud out a prostě divně. Líbila se mi hlavně ta pevná kůže.
paktofonika hadrové myslím nebudou, ale krása to opravdu není.
Tak nejde o to ze by bola hadrová, len tie predne vrecká sa mi hned spojili s tým typok batohu.
Jasně, pochopila jsem :-). Už jsem ji "vyřadila" :-D.
Ja verim ze jedneho dňa nájdete tú svoju kabelku ![]()
Já už teď nic konkrétního nehledala. Dodělávala jsem v noci něco do práce a potřebovala jsem se na chvíli rozptýlit
.
Pořád se mi líbí AllSaints, kdyby nebyla tak velká.
All Saints je pekná. 25cm x 19cm mi nepríde extra veľká. Ale tak samozrejme ked potrebujete ešte menšiu...
To je ta malá, s těmi perforacemi, ne? Mně se /bohužel/ více líbí ta z té pevné, hladké kůže a ta má rozměry 37 x 31 cm a to už je poměrně velká kabela. ![]()
Aha. Necitala som pozorne. No skoda ze ju nemaju aj v tej vacsej velkosti. Je fakt pekna. ![]()
Tohle je právě TA velká :-D.
Pardon. Ja mna dnes vytaca do cervena klavesnica na mobile. Uz som si aj vypla aut.opravu. Chcela som napisat ze skoda ze ju nemaju aj v mensej velkosti ![]()
kdyby mě dnes vytáčela jen klávesnice ... Asi bych si měla koupit něco na uklidnění. Kabelku? ![]()
Už jste sehnala nějakou světlou kabelku, nebo to necháváte náhodě?
No nenašla. Priznám sa, že som ani veľmi nehľadala. Ja by som chcela obyč. jednoduchú, ale skôr k teniskám a boyfriendom. Možno by sa mi páčila aj koralová ako má agentka. No uvidím čo mi brnkne do nosa. Prídem sa radiť sem :D
Zrovna tahle se mi taky nelíbí, jinak ale Radley dělá opravdu kvalitní kabelky a zároveň trochu cenově přístupnější než třeba Furla. Tam se není potřeba bát. Koukala jsem na ně loni v Drážďanech a libila se mi tam jedna v petrolejové barvě. A mají mnohem hezčí, když člověk zapátrá.
Radley sem neviděla, ale teď sem narazila na dřív doporučované kabelky Coach a z toho co sem viděla, sem dost zklamaná, vypadaj jak umělý.
Kabelku Radley mam/mela jsem - a rozhodne to nebyla zadna extra pevna kuze (nebyla teda ani prilis prakticky udelana, to je druha vec, ale z fotky jsem to zas tak nepoznala). byla jsem s ni hodne nespokojena, poskrabala jsem ji i nehtem. mela jsem ji poslat rovnou zpet, ale nechtelo se mi do te anglie platit postovne, pouzivala jsem ji par mesicu a uz je ve sklepe.
Děkuji všem za reference na kabelky Radley. Odškrtla jsem si, co nezkoušet
.
Vážně? A to jsem si říkala, že kabelka Coach by stále za zkoušku. Tak nic, no
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje