Krása!
Já včera objevila tyto značky Značky Cowboysbag, AmsterdamCowboys a MYKbags. Přijdou mi pěkné, kvalitu neznám.
Krása!
Já včera objevila tyto značky Značky Cowboysbag, AmsterdamCowboys a MYKbags. Přijdou mi pěkné, kvalitu neznám.
Mně se nejvíc líbí (kromě černejch, samozřejmě) ta "stone" barva tý velký shopperky. Ta by se mohla hodit ke všemu ![]()
Ta zelená mě moc nebere... ty ostatní by ale chtělo vidět v reálu. Vypadaj dobře, ale je kůže a kůže ![]()
Jo.
Při nejhorším případně pořídíš kašmírový či jinak kvalitní šál ve stejném tónu![]()
Tak teda nic. Taková barva mi nesmí ke ksichtu, vypadala bych jak dobře uleželá mrtvola.
No právě, je kůže a kůže, ale trochu mi připomínají značku Liebeskind, což samozřejmě o kvalitě nic nevypovídá :-D. A líbí se mi názvy těch značek :-D.
...tak ta barva kabelky může být součást té šály, šátku...
nebo smíchat šátky/šály dva - a tu barvu, která obličeji nedělá zrovna dobře dát naspod, resp. ke kůži šátek lichotící...

S těma kabelkama mi jdete do rány, hledám nějakou crossbody, resp.mam kandidáty, ale musím zapojit mozek. strašně se mi líbí burgundy, ale měla bych vzít černou.
Uka
. Burgundy je určitě krásná
.
Mně se líbí spousta zde uvedených, jen škoda, že většina z nich se nedá koupit v našem rybníčku.

Já bych chtěla nebejt líná a střídat kabelky, nosím už aspoň pět let furt tu samou, zbytek se válí bez ladu a skladu be skříni, buhví jak vypadaj![]()
Krásná barva, ale mně se poslední dobou nějak více líbí minimálně viditelné zipy, kování a spíše stříbrné. (proto mám doma většinu kabelek ve zlaté verzi
).
Až takovou najdu, tedy takovou, kterou si opravdu oblíbím a nebude se mi chtít ji střídat, budu velmi spokojena.
Ta je hezká.
No a samozřejmě chci jich dalších 50... Mám teda jednu tmavě modrou crossbody hranatou, taková ta klasická brašnicka a už potrebuju nutně změnu. Pak jsem si pri nějakým zatmění mozku pořídila envelope bag od Sophie Hulme a řekla bych, ze za ty prachy...no...![]()
Krásné obě
.
Díky, ta je pěkná a kůže vypadá fajn. Přiznám se, že u Wojas by mě nenapadlo ani hledat, asi chyba.
tak já je mám skoro u nosu a mám od nich už třetí kabelku. případá mi, že poměr cena/výkon je velice příznivý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.