Kabelky...

05. dubna 2015 07:40
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:01
Reakce na Hanele12:

By ses musela umět jednoznačně vyžvejknout, tě učim

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:04

Hanele12 Mutziputzi 

Nestačí to už?

Offline Ounz
20382 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 17:05
Reakce na Dadoo:

Jo tak. 

Offline continuity
42033 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:35
Reakce na Renusatko:

hele to je normalni, me to teda vytaci i v normalnim zivote, kdyz si nekdo mysli, ze ma patent na rozum. mam v rodine cloveka, velice uspesny podnikatel a inteligentni muz, ale nevaha poucit i lekarku o medicine. proste neceho dosahl a mysli, ze jeho znalost je univerzalni. jde to napric spolecnosti. dopln si coholiv, casto je spojeno s nejakymi penezi, co ti lidi vydelali, ale nejenom. 

Offline RoSa
10003 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:43
Reakce na Renusatko:

Já myslím, že to je v pořádku, že má každý jiný vkus . Já mám Guess a jejich nápadné kabelky moc ráda, sama bych si ji vybrala taky. Nechci  tašku, do které narvu nákup a elegantních kabelek mám taky dost. Na té fotce vypadá lesklá, což není, takže na Guess vlastně dost nuda. 

Takhle ta diskuse začala a mně se v ten moment moc líbila ta Tvoje reakce.

... a tím to mělo být uzavřené

(já osobně značku Guess vůbec nemusím, ale důležité je, že se líbí Tobě a máš z ní radost!)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 18:59
Reakce na RoSa:

Souhlasím se vším.

A taky bych tuhle konkrétní diskuzi už dál nepitvala.

Offline Tak Betty
5995 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 20:10
Reakce na wendulka:

No holky z MP, občas to probublá.

Offline Pavlena
6900 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 20:39
Reakce na Tak Betty:

Co si pamatuji, tak to zacalo vyrazne bublat po prichodu jedne Mutziny, kterou to handrkovani asi tesi... 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 20:53
Reakce na Pavlena:

Neřekla bych, že konkrétně Mutzi, jen my jsme prostě rozmlsaný z čistě parfemovych témat a vůbec starého fora, že tam, aspoň co si vzpomínám, nikdo nikoho nenapadal, že je kýčař, že má debilni názor apod. Nikdy jsem se tam nesetkala, že by někomu vadilo, že si někdo koupí např. Light Blue nebo Britney Spears. Teď je to jiné, taky si, stejně  jako Renusatko vždycky řeknu, že už budu psát jen do parfemovych témat, ale zase mě oblečení, design i Kristelová baví sledovat... Takže občas dostaneme trochu lepanec, (nejen) Miru by mohla vyprávět...

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 20:56
Reakce na Tak Betty:

Nevím jak ty, ale já už příslušnost dávno nerozlišuju.

Jen obecně jako adminka a zdejší správkyně považuju za zbytečný, když v jakékoliv diskuzi začnou na vícero stranách eskalovat emoce.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. listopadu 2017 21:05
Reakce na Luna:

Máš krátkou paměť, brouku. Zapomněla jsi na Krvavou a nelítostnou řež o poslední slovo? To byly časy.

Ne teď vážně, fakt si nemyslím, že je šťastný otevírat diskuzi na téma MP a arome s otázkou, která komunita se chovala "slušnejc". Akorát by to vedlo k dalšímu zbytečnýmu flame.

Proto ještě jednou navrhuju téma kabelky Guess uzavřit. Tentokrát už pro všechny.

20970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 11:23

Mě by manžel potěšil touhle, škoda že žádnýho nemam...

Outlocitný prosím nereagovat, hrozí, že odpovím

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 11:40
Reakce na Luna:

já se za to, že jsem tvuj výrok označila za debilní, fakt omlouvám, ale mě prostě strašně dráždí, když na sebe evidentně pěkná holka kydá pořád dokola hnůj ze všech stran.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 12:36
Reakce na Mutziputzi:

Mě by manžel potěšil touhle, škoda že žádnýho nemam...

Outlocitný prosím nereagovat, hrozí, že odpovím

Pekná, hoci, keby bolo menej retiazky, páčila by sa mi viac.

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 12:57
Reakce na milacka:

Tu ide práve o tie reťaze, charakterizujú značku. Tiež sa mi tá kabelka nepáči. Mám rada, keď kabelka drží tvar.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 13. listopadu 2017 18:44
Reakce na Potrefenáhusa:

Nic se neděje, dám si na to pozor, jsme zvykli o sobě mluvit doma hnusne, vlastně to tak ani doopravdy nemyslíme.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. listopadu 2017 23:24
Reakce na Mutziputzi:

Sice jsem si všimla, že tahle Falabella je mezi hollywoodskými celebritami poměrně dost oblíbená, no nemůžu si pomoct, na mně ty masivní Stelliný řetězy působí tak trochu humpolácky. Plus teda nejsem na large size kabelky, který nedrží tvar, ať už jsou od návrháře, od řetězcové značky nebo no-name.

Ale ta Evelyne od Hermes, co jsi sem dávala před tím, to je jiné kafe. Tou by mě movitej manžel už potěšil.

20970 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 07:30
Reakce na wendulka:

Mně se líbí, úplně to vidim, biker boots + křivák + Falabella, jediný co mi vadí, že fejky na tohle téma lezou z těch Borsini kabelkářství snad i komínem. 

Evelyne se mi moc líbí, jenom už si nejsem jistá crossbody kabelama, mám LV Odeon, před pár lety jsem nosila snad denně, teď skoro vůbec, ale jsem z toho vyrostla..

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 12:13
Reakce na Mutziputzi:

Jo, to je pro ni asi jedna z mála možných kombinací, kdy bude vypadat dobře. I když pro mě ani tak. Jak říkám, já jsem bohužel zaujatá proti masivním řetězům obecně.

Jo, to s fejky na tohle téma jsem taky postřehla.

No já crossbody vyloženě nevyhledávám, to spíš moje sestra má pro ně slabost, ale viděla jsem, že zrovna tahle Evelyne se poměrně dost často nosí klasicky a cajk. Odeon už je něco trošku jinýho.

20970 příspěvků moje polička 15. listopadu 2017 13:14
Reakce na wendulka:

GM Odeon má i krátký uši přes rameno a dlouhej popruh crossbody i na rameno, rozměrově je to +/- Evelyne