whiskas No to je přesně ta, co mám vyhlídnutou. Takže mi ji zas všichni vykoupí než našetřím kačáky!![]()
Kabelky...
Luna Klid, vykoupí (možná), pak přijde druhá vlna a bude ve slevě
.
whiskas Jo, já vím, mají ji právě i v té vínové...![]()
whiskas mne se zda, ze na tobe by byla priserna velka.
continuity Viď? ![]()
whiskas Byla to tahle Liya. Je podobná Keyle, ale měla zip, podšívku, crossbody popruh, nožičky a já rozmýšlela... jsou si podobné, ale ta Liya je hezčí. Kdyžtak koupím Furlu. Je to tahle, že?

Lamicka To je ona :-).
Ale ta nová Keyla má zip a je menší .... mají ji i v černé.
Lamicka A já pořád koukám na tu zekenou Keylu. Tak jistě, zelená, k čemu by se asi tak hodila? Ale ta barva se mi dost líbí
.
continuity Ta Furla nemá zip, jen cvok a nemá podšívku. Já ji kupovala na Staromáku, ale viděla jsem ji i ve Furle v Pařížské. Ale mají už nové modely, tak možná tuhle nemají vystavenou. Ovšem myslím, že když jim ukážež jakou chceš, tak ji odněkud vytáhnou.
continuity ja mám tuto furlu ešte s podšívkou a tiez je na cvok (ten som urvala a nechala bez ). Nosím u takmer stále už tretí rok, je pre mňa ideálna. Vojde tam toho veľa.
Nie že by som mala ako jedinú, ale som strašne lenivá menit kabelky. ![]()
Janulik03 No jo, zase něco extra, podšívka
.
whiskas jak extra? Stará kolekcia, no. Novšiu si mi neposlala, tak čo už. ![]()
whiskas zelená je taky pěkná
Videl niekto túto HM naživo? Nedostanem sa tam mmentálne po svojich, ale ukojiť momentálnu túžbu po žltej za dvacku je lákavé...

Pozor, hlášení
: dnes jsem šla (jaká náhodička
) kolem Coccinelle U Obecního domu a ještě jednou jsem otestovala tu novou Keylu (se zipem). Má to ucho opravdu dost krátké, kratší než např. Arletis a paradoxně, jak má zip, tak to v tom ohybu nevypadá tak dobře, jako Arletis se zapínáním na cvok.
Konec hlášení. ![]()
whiskas Počkej s tím koncem ještě, co ten crossbody popruh?
Sweet Potato Ten je samozřejmě fajn a funguje :-D, ale já i ty krátké popruhy rvu na rameno
. Ona, ne, že by na rameno nešla (tedy objemnější osobě už moc ne), ale sedí opravdu poměrně těsně v podpaží. Není to až tak negativní, jen upozorňuji. A když jsem porovnala Arletis (tu tedy v béžové, minulý rok měli ještě barvu military) a Keylu, tak o chlup lépe vypadala Keyla - z mého pohledu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje