Dalia veľmi pekná!
Kabelky...
Dadoo Znám, kamarádka kupovala. Kabelky pěkné, trochu tvrdší kůže (určitě přemletá), barvy odpovídají fotu, zpracování OK, dodání do několika dní a bez problémů. Za tu cenu bych v případě, že se ti tam něco líbí, neváhala.
Hanka H dekuju. Sice žádnou nepotřebuji, ale.. Možná se to časem změní.
Diky![]()
Vypisuji výběrové řízení na letní kabelku. Požadavky: kvalitní, lehká, střední až velká.
Ideálně k sehnání v Praze.
Nástup: ihned!
Sweet Potato
až najdeš, dej prosím vědět.
Vypisuji výběrové řízení na letní kabelku. Požadavky: kvalitní, lehká, střední až velká.
Ideálně k sehnání v Praze.
Nástup: ihned!
Specifikuj aspon barvu a material :)
0zero7 Světlá kůže. Řekněme do středně hnědé, zrzavé. Možná i nějaké zajímavé, ale jednoduché “proutí”
Tak jak to výběrové řízení nakonec dopadlo
?
Já to svoje osobní uzavřela teprve tuto neděli a vyšla z toho hned se dvěma s tím, že tento měsíc je v plánu ještě třetí![]()
.
Původně jsem sice zvažovala Coronu, ale nakonec jsem musela uznat, že je vážně přezdobená a není to úplně přesně to, co k letním šatům potřebuju, a tak jsem nakonec odklikla Rialto v odstínu Dalia ve velikosti L https://www.zalando.cz/furla-rialto-hobo-kabelka-fu151h05u-j12.html . Za tu cenu se mi nechtělo ji tam nechat
. Zítra by měla dorazit.
Nebyla jsem si úplně jistá tím proplétaným popruhem, tak jsem ji pro jistotu předem zkusila minulý týden naživo ve Vídni a prošla.
A už dnes mi přišla Dione
https://www.coccinelle.com/en/sale/dione-seashell-E1DC5150201N43.html?cgid=sales#page=2&start=48 .
wendulka Nijak. Takže ji asi tak moc nepotřebuju.:-))
Uvažuju o NeverFull, ale zas nevím barvu.
wendulka I když vlastně jsem si jednu koupila. Místo plánované větší praktické jsem v nějakém pominutí smyslů donesla od MK další mrňavku mrňavou, navíc třetí khaki![]()
Sweet Potato
Úplně na začátku jsem s tou velikostí kabelky měla podobný plán.
ad barva - ta třetí, co plánuju teď, už bude naštěstí červená, ne světlá
.
Tu NeverFull bych taky nevěděla, kterou barvu. Osobně se mi z nich líbí akorát v těch tmavých (Indigo/Coceliquot), což už není letní odstín. Ty světlé bych neměla s čím kombinovat.
Taky mám novou kabelku. Je to tahle, ale v černé. Malá černá crossbory mi chyběla.

wendulka Neverfull se s ničím kombinovat nedá a nemá, je to prostě univerzální kus
wendulka Neverfull se s ničím kombinovat nedá a nemá, je to prostě univerzální kus
Souhlasím, že nedá... připadá mi, že se nehodí vůbec k ničemu - v tom přypadku bych o tom přívlastku univerzální dost pochybovala ![]()
barbucha souhlasím s Mutzi,taky si myslím,že je to solitér...univerzální asi není nejvýstižnější slovo-jasně,ze k pestře květovaným šatům asi ne....taky jsem si myslela,ze se mi bude hůř kombinovat s outfitem,ale zjistila jsem,ze se hodí víc,než jsem si myslela...teď v létě ji nosím samo míň...
Maureen já myslim, že i ke květovaným čatům úplně v pohodě![]()
barbucha Šiš já nechci monogramovou!
Sweet Potato to pak šetři a ber Korse, ty nekostkatý nebo nemonogram nejsou nic moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje