Konečně jsem našla to spávné vlákno pro svoji "slabost" :-D.
Kabelky...
Fossil jsou super, je to taková kategorie "neuříznu si ostudu a nebudu muset prodat ledvinu."
Já taky. Zrovna nedávno jsem posílala obrázek své narozeninové kabelky. Jsem z ní tak strašně nadšená...Ještě jsem teda doma nepřiznala.
Já totiž moc kabelek nemám. Radši jednorázově zainvestuju a koupím si to, co opravdu chci. Ještě se to tak naučit s botama...![]()
To bych také chtěla umět ... , možná až najdu fakt "TU" jedinou, ale to se zatím nestalo.
To když si člověk myslí, že našel, objeví se Falabella ![]()
Já tu Vaši narozeninovou nemohu najít, což mě deptá:-D.
A doporučení na Fossil ... jo, vybrala bych si. A už je to tady zase.
U té mé nové Furly, já prostě nevím, asi si nezvykmu na nošení kabelky v ruce
.
Hmm, pěkné. Opavdu jsou z umělé kůže? ![]()
Stella McCartney zřejmě bude mít aktivistické sklony po rodičích tipuju
Tak to jo
. Každopádně, pěkné jsou. Ale taková Longchamp s vůní kůže ...
no přesně. Navíc, já jsem fakt škrt neskutečný (nějaká dědičná vada či co) a když vidím kabelku za desítky tisíc, tak prostě zatvrzele NIKDY. Ale jak je to pár tisíc, tak už to začíná být zajímavé!
To se dá naučit. Mě k tomu dohnal rodičák, kdy vám na účtě najednou pristane několikanásobně nižší obnos, než na který jste zvyklá.
Takže ty "capsule wardrobe" návody, kterejch je plný ytb se mi teď nesmírně hodí a fakt to funguje.
A která je ta Vaše narozeninová? ![]()
Děkuji za uspokojení mé zvadavosti :-). Ta je pěkná, nádherná barva i tvar! ![]()
Šla jsem dnes v rámci pochůzek Prahou a tak jsem neodolala a nakoukla všude možně, převážně tedy do obchod s kabelkami a v podstatě mě všechny nechaly chladnou, až na jednu Longchamp (ale nebyla na zip). Ve Furle rekonstruují, takže nic. Skoro se mi zdá, že si tu svoji aktuální dodávku nechám. Hodně kabelek bylo přezdobených, nebo barva nic moc ...
A co Vám na ní vadí, že nevíte, zda si ji nechat či ne?
Nošení v ruce ... O.k. já vím .... ![]()
Někdo zde doporučoval Allsaints a já tam vlezla :-D. Chyba.

Tak ta je ![]()
allsaints mám dvě a jsou to fakt skvělé kabelky! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje