Tá z Allsaints je nádherná
a oveľa krajšia ko Vagabond.
Kabelky...
Já vím, ale na mě už je skoro 9tis za kabelku hodně. Aspoň kdyby to stáhli o 30%, tak slibuju, že si pak aspoň 3 měsíce nic nekoupím.
Já si počkám.
Edit: Jo a brala bych i ty sandály.
No áno, aj sandály sú fajn. Drahá teda je, ja som sa na AS len pozrela a hneď som to zavrela :D Ja už na jeseň čiernu crossbody vybranú mám, tú čo mám z Manga už dosluhuje. A teraz by som ju aj tak nevynosila, tak kúpim až v septembri.

Ta je pěkná, odkud? To je kůže?
Já dřív měla docela dost kabelek. Za poslední rok a půl se mi ale osvědčilo, že neustále střídám jen 2, ostatní jen na určité přáležitosti. Takže bych i do nějaké ráda trochu zainvestovala, ale vzhledem k tomu, že můj rozpočet je omezený, hledám tu "pravou".
Je to Przywarastrzalka . Zasielajú po celom svete. Je kožená.
Ja mám aktuálne kabelky 3, shopper, crossbody a potom menšiu crossbody na retiazke. A stačí mi to. Len by sa mim hodila svetlá kabelka na leto. Len ja viem nakupovať len čierne :D
Tak se pak pochlubte. Já jsem teď oslněna tou AS, takže jiné kabelky teď moc nevnímám. Zas si ale říkám, jsou to dvoje boty nebo třeba dva kabáty...
No, dám to uležet.
to jsem si tak včera v stěžovacím vláknu pročítala posty lehce dehonestující batohy a batůžky a plnilo mě to radostným pocitem, že třeba nejsem až tak moc divná, když se mi nelíbí. takže jsem si dnes jeden koupila ![]()
nevíte, nejsou na slunci nějaké skvrny? ...mohutné erupce nebo aspoň sluneční bouře?

Ale tenhle je roztomilej a hezkej! Bohuzel potkavam vetsinou odrbany a nekdy i ne moc cisty bagly.
to já právě taky. a když jedu v plnějším metru, tak přesně takové odrbané a špinavé bagly na zádech spolucestujících dokáží neskutečně potěšit. ![]()
tak se teď pokorně zařadím mezi báglonoše, jen v dopravních prostředcích to budu sundavat...
Ježkový voči, nenosit, dát pětileté neteři do školky!!![]()
to jako že je infantilní? tohle mi ale nedělejte...
zvlášť, když nemám neteř a to tak, že žádnou
Tak Broumov a držet palce, aby si ho někdo vzal! No ne no k čemu to chcete nosit? I to logo je tragédie! Radši síťovku![]()
uf!
to logo mě štve, ale mám černý a není tak vidět... se utěšuju.
zkusila jsem si to hodit na záda k černým plátěným košilovým šatům nebo černé chinos + černobílé pruhované triko a nebyla to tragedie. dokonce se mi to líbilo. ale možná jsou furt ty skvrny a erupce na slunci, takže to vede k pomatení slabších jedinců v hejnu ![]()
Tříbím si svůj kabelkový vkus.
Jak se vám líbí tahle??

Pěkná! Jen, když si vzpomenu na svoji první a zatím poslední zkušenost s kabelkou z Etsy, tak mě napadá, jestli by konečný výrobek odpovídal fotce. (místo pevné kabelky v koňakové barvě, mi přišel "hadr" v barvě pomeranče).
Divná délka ucha a ta značka by mi vadila
Toho by som sa nebála, že to bude handra. Ja už som ju videla na rôznych fotkách a aj na videu a vyzerá to na pevnú kabelku s kvalitnej kože. Môžem sa mýliť, uvidím. Možno dovtedy nájdem inú ktorá sa mi bude páčiť viac... Ja si myslím, že na etsy sa dajú nájsť veľmi pekné veci. A popravde ani som si nevšimla, že sa to predáva cez etsy, pozerala som si len originál eshop :D
Ale jo, na Etsy mají pěkné věci, jen jsem se prostě netrefila ... , ale naštětsí bylo možné kabelku vrátit. Oficiální shop jsem nenašla.
Kabelky Lasocki jsem viděla v prodejně a spíše bych ji tedy nekupovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje