, ale
ne, nechci ji vidět
. Jdu se mrknout ...
Opravdu mi podle fotek připadá, že kůže a zpracování musí být skvělé. Žádná "lepenková", tenká kůže.
Ta postovaná je fakt pěkná, takže mám 2 favoritky.
, ale
ne, nechci ji vidět
. Jdu se mrknout ...
Opravdu mi podle fotek připadá, že kůže a zpracování musí být skvělé. Žádná "lepenková", tenká kůže.
Ta postovaná je fakt pěkná, takže mám 2 favoritky.
Mně se líbí i tahle (tvar, velikost, držadlo), ale ty perforace na kůži jsou asi poněkud mimo, že? ![]()

Kdo tady vůbec zmínil tuto značku? Ať ví, KDO mě bude mít na svědomí
.
Já osobně bych brala hladkou.
Ach jo. Líbí se mi skoro všechny, protože jsou jednoduché, nepřeplácané.

Taky pěkná. Souhlas, více se mi líbí hladká, jen pořád spekuluju, že ta konkrétní je obrovská
. U Vašich outfitů vždy obdivuji i kabelky
.
A tak to já zase obrovské kabelky ráda. Včera jsem byla s mámou, kupovala si kabelku u Bati a také mi říkala, že se jí ty velké tašky líbí, ale ne na ní, měří slabých 165cm a má zhruba 50kg.
Já teď střídám 2 kabelky, malou Vagabond a velkej shopper z Manga. Takže jednu nějakou trochu větší stylovku bych taky unosila. ![]()
A furla se mi líbí, nechala bych ji.
dorazila kabelka z eobuvi a asi by se vám ucha zdála krátká, myslim teda ale, že kabelka, co má ten dlouhej pásek k nošení přes rameno nebo přes tělo, bude mít ta ucha asi vždycky spíš kratší, protože by to vypadalo blbě. Já ji teda plánuju nosit hlavně na tom dlouhým popruhu, moje rameno si to žádá.
Díky moc
. A jinak dobrá?
Jenže Vám ty velké kabelky sluší. Ono otázkou je, co je velká kabelka, že? Pro někoho by rozměr 38 x 30 nijak obří nebyl.
Tu Furlu si nechám, ale nějaká "hobo" typu té černé AS by neškodila, také je to taková klasika. Výstřelky moc nemusím.
Tady tak velká nevypadá
. Když ty obrázky a popisy dost matou ..., sakra.

hele taková obyčejná užitná taška, žádnej extra výkřik módy, ale mně se teď hodí
Rozumím, takové jsou nejlepší - tedy z mého pohledu. ![]()
Ta vypadá ohromně! Teda ohromně pěkná, ne ohromně velká!
Šířka je 27cm pro představu...Je to taková střední velikost. Taková ani malá ani velká, přesně taková, jaká mi chyběla. :)
Díky, je krásná!
Ta po neštovicích je tvarově tedy ještě lepší, nemají i hladkou?
bohužel nemají, už jsem pátrala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.