Nevíte někdo, co je tohle za nákupní portál? Nějaká zkušenost?
Mají tam hodně zajímavé kabelky, adresa vypadá jako Olomocká universita, poštovné si účtují 300.....
Nevíte někdo, co je tohle za nákupní portál? Nějaká zkušenost?
Mají tam hodně zajímavé kabelky, adresa vypadá jako Olomocká universita, poštovné si účtují 300.....
to mi hodně připomíná biovalassko - už tady o tom byla řeč... ![]()
myslíš - nedůvěryhodno?
není tam IČ-sídlo... nic... jak jsi přišla na tu univerzitu?
no...je to celé divné....kruci štve mě, že tam mají kabelku Liu Jo, která se mi líbí, a jinde je o 2000 dražší....ale holt opatrnosti nikdy nezbývá, kdoví, jestli to nejsou fejky, protože ty ceny se mi fakt nezdají.....
vím, že původně stála přes 7000, teď ji mají leckde ve slevě za polovinu, ale tato cena je asi fakt divná
A mají tam "samice kotníkové boty" ![]()
není tam IČ-sídlo... nic... jak jsi přišla na tu univerzitu?
no.. asi jsem se pěkně sekla... ![]()
zřejmě mají společného poskytovatele, protože při vyhledávání podniku mi to neustále vyhazovalo tyhle stránky: http://nsol-kcjl.upol.cz/index.php/kontakt
v záchvatu okouzlení kabelkou mi unikaly nesouvislosti....![]()
ale co, jdu si ji prohlédnout na Arkády a uvidím...
A mají tam "samice kotníkové boty" ![]()
"ráno moudřejší večera"....toho jsem si všimla až dnes...![]()
pro skalní milovnice parfému Cabaret...)))))

Jinak já kabelku stále nemám...
Se dvěma smajliky místo očí.
já mám hledací otázku. Hledám už delší dobu tašku/kabelku, která by byla podobná Jennifer Bag, která byla vyrobená pro Jennifer Aniston. Originál si dovolit nemůžu, vyloženě fejk nechci, logicky. Proto bych ráda tašku podobnou - s tou horní přepadlou částí. Nenarazily jste některá na takový typ? Přikládám originál. Dík za každý tip.
V Luxurybags ji mají za 22, červenou
Budu předstírat, že jediný problém je v tom, že nechci červenou ![]()
Je dost jetá, to neprodaj, ale taky se mi líbí, víc ta hnědá teda
podobnou jsem si koupila v béžové barvě, ale je o něco větší
kupovala jsem ji tady, měla by to být tahle, ale v béžové barvě
asi po půl roce intenzivního nošení se mi u ní rozpárala podšívka a reklamaci vyřídili tak, že poté, co jsem jim poslala fotky, mi poslali úplně novou tašku a ještě jsem si mohla vybrat, jakou chci barvu
Se přiznám, že mě apriori odradí od koupě výrobce, co si neodpustí fejk Birkin a v tomhle případě i dalších, jen ta mě praštila první do oka, nechápu co to je za přístup![]()
jojo, ta hnědá, přesně.
Typove je podobna i Preston Flap od Fossil (z dalky a s primhourenyma ocima
) a MK Bedford Tassel (i kdyz mi styl znacky MK neni blizky, tahle kabelka se mi "nazivo" libila).
Ta fosílie je moc pěkná, to moc děkuju za tip, ta se mi opravdu zalíbila. S MK mám docela problém nějak celkově, tak vám ale budu věřit, že naživo je taky fajn. Ovšem ta Fossil, hmm. Děkuju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.