ne, jen podle popisu Ivety a podle toho, žes ji chtěla taky ;)
Alkemia Perfumes - hromadná objednávka
Panenka Ýdalir mám doma celý rollon, klidně ti z něj vzorek připravím - ale je to hodně drsná vůně, alespoň na mě
alibi Píšu si
Opravdu moc pěkná vůně a skvělá i na vrstvení
prďola děkuji
prďolaUf, tak to se začínám bát, když ty tvrdíš, že hodně drsné...
Já četla ty reacke na etsy pod parfémem a ty mě navnadily...
alibi nz ![]()
Panenka no, drsná...
složení i reakce navnadily i mě, ale zřejmě jsem měla jiné očekávání nebo si vůni moje kůže zpracuje jinak. mám v ní dominantní peruánský balzám od začátku do konce, občas problesknou i ostatní složky. ale určitě stojí za vyzkoušení, jak se rozvoní na tobě ![]()
prďola Tak budu doufat, že mám jinou kožní chemii... a uvidíme.![]()
Panenka Uvidíš, vzorek Ýdalir poskytnu a klidně si vyber nějakou další vůni, pokud tě zaujme ![]()
Vyzkousela bych Salome nebo Arabesque. Neznam teda ani jednu vuni, tak prosim kdo znate, hodi se nektera naslepo? Diky.
kinoma Já bohužel nemám, ve vzorcích mám k vyzkoušení jen Sigil, Samhain, Haunted And Bewitched, Amour Conjure - pokud by někdo měl zájem ![]()
prďola nevadi, diky. Kdyby to slo, vyzkousela bych Salome. A pripadne vzorek Arabesque
.
kinoma Díky, píšu si ![]()
Panenka Příznivá zpráva ohleďně vůně Ýdalir - dnes MiJa vyzkoušela a na ní voní tak, jak jsem doufala, že bude vonět na mě
Takže šance na nositelnost by tu byla ![]()
prďola Mohl bych také poprosit o kapku Ýdalir?![]()
ModestMourek Myslím, že ano ![]()
Při jeho pořízení jsem doufala, že bude temnějším pokračováním řady Fume - Norne - Ýdalir, což by se mi moc líbilo, ale na mě se prostě nějak nenositelně zvrhne. Na MiJe to bylo přesně to naplněné očekávání.
ModestMourek Myslím, že ano ![]()
Při jeho pořízení jsem doufala, že bude temnějším pokračováním řady Fume - Norne - Ýdalir, což by se mi moc líbilo, ale na mě se prostě nějak nenositelně zvrhne. Na MiJe to bylo přesně to naplněné očekávání.
prďola Díky. Chtěl bych jen vědět, jak na mě vyzní. Podle některých receenzí je v něm výrazný olej cade, který mi moc nesedí. Fume je asi první vůně, kde se mi líbí.
ModestMourek To je ale velmi dobrý tip! Zkusím ho porovnat se vzorkem Accord No. 02 (AER Scents), protože ten na mě taky nedopadl dobře
Díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025