Renusatko Připomeň mi, až se domluvíme na setkání:)
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Renusatko Reni, palec nahoru za ty Amuážky. Kupodivu Diu stále obcházím, tu budu muset vyzkoušet a na Figment jsi mě taky nalákala![]()
Renusatko Reni
. Ty jsi se pěkně "rozešoupla"
. Skvělý přehled.
Perfektní popisy - a vzala jsi celou značku opravdu zgruntu![]()
Hlavně je prosím ještě dej do databáze, ať to ve vlákně nezapadne.
alibi Však můžeme dát “brněnskou trojku”, až se uzdravím a oteplí se:)
černá káva alibi Děkuji moc. jerry Mám asi někde i Opus, ale ne všechny. Tahle řada je bez Fate kompletní
. Nejhorší je, že se mi všechno líbí. Do recenzí to tak nějak postupně přesnunu, k některým se ještě musím vrátit.
alibi Dia mě hodně překvapila, taky jsem ji obcházela. Prostě to složení nebylo nic, co by mě lákalo. Nakonec jsem ji dostala náhodou. To byla ta, co jsme se o ní bavily, že se cestou vylila a byla v celém bytě. ![]()
Renusatko tak jsem právě Dia objednala vzorek ![]()
La Malila – ťažkotonážne aldehydy s viac než bohatou kyticou kvetov. Ruže a tuberóza, jazmín a gardénia, pomarančový kvet a pluméria, ylang, všetky sa predvádzajú v najväčšej možnej miere, striedajúc sa na pokožke v podivuhodnom tanci. Keby som nevedela, že je to vôňa vytvorená vlani, tipovala by som nejakú starú americkú klasiku. Kráľovnou plesu sa nakoniec stáva tropický ylang-ylang s aldehydovou korunou. Vôňa na mne vydržala vyše 12 hodín.
Bigarade – Vždy intenzívne hľadám pomarančové vône. Milujem tú vôňu, keď člověk otvára pomaranč a praskajúca kôra n neho vyprskne neuveriteľne krásnu, sviežu vôňu, ktorú tak nejako neviem zachytiť v žiadnej zatiaľ vyskúšanej vôni. Bežne sa orientujem na sladké pomaranče, ale při vyskúšaní tejto si myslím, že v tom je práve chyba. Bigarade je horký pomaranč a toto je jeho soliflor. Veľmi verný soliflor. Silný soliflor. Držiaci soliflor. A to je asi aj jeho problém. Na začiatku som mala pocit, že Toto Je Konečne Ono, ale....už po hodine mi šiel na nervy. A vydržal celú noc.
slniecko Prosím tě, prošly ti ty vzorky normálně celnicí? Dost jsi mě s nimi nalákala, ale koukám, že i s poštovným už jsou nad celním limitem
.
alibi a vidím, že už zkoušíš
.
wendulka Kolik že je - prosím- celní limit, Wendy?
Korsičanka Odesítel musí uvést do prohlášení hodnotu max. 25 dolarů. U vzorků to tak většinou bývá. Třeba u Zoologist v pohodě (z Kanady), i když vevnitř byla faktura na skutečnou částku, která byla i s poštovným přes limit. Ale nevím, zda se na to dá spolehnout stoprocentně, proto se radši ptám.
wendulka No jo, vždyť jsme o tom mluvily vlastně...Je to třeba domluvit s odesílatelem předem, že?
Korsičanka To jo, ale my jsme mluvily jen o prodejcích - soukromých osobách na ebay.
Renusatko jj, zkouším ![]()
wendulka hej, prešlo. Na obálke nie je uvedená žiadna cena, okrem poštovného, ktoré je v Thajských Bahtoch.
P.S. Bigarade máš na ceste.
slniecko Díky
.
Korsičanka Trojku, jo?
Tsss
Renusatko super prehled, musim je taky prozkouset. Ale hovezi polevka v Interlude neee!!!![]()
Luna Klidně i čtyřku:) nebo víc...A v Interlude je pěkný heřmánek, žádný hovězí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje