Korsičanka Beverly Vaše dvě recenze na Fucking Fabulous jsou
fakt zajímavé. Já asi budu muset do toho města vyrazit na zkoušku.
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Podpisujem sa pod to, naozaj dobré recenzie! ![]()
mě už navnadil Svěženkář, ale eda ty vaše popisy :O ještě víc
Korsičanka Nemusí to být úspěch
. Raději už bych nic nechtěla, ale zajímá mě.
Renusatko Mám podobný problém. ale co naděláš, když stále vyskakuje něco navýsost zajímavého![]()
Beverly Korsičanka Renusatko u mě je to téměř jisté, že úspěch nebude, ale zvědavá jsem ;)
Renusatko já se omlouvám jestli to tu padlo, jsem v poslední době nějak dopomala, ale kde prosím "ve městě" se dá zkusit?
viktorka_od splavu Někde za Českou![]()
viktorka_od splavu Někdo to tady psal, ale já nevím kdo
.
Jestli ta malá parumerka na Veselé, no byl to střed města, kolem České nebo úplně na České
Renusatko tjo na té veselé jsem asi ani nikdy vevnitř nebyla:-))
viktorka_od splavu Renusatko Možná Krehutka ? Nebo Fleur
.
Korsičanka jak znel dotaz? kde se da vyzkouset TF? Na Ceske je od podzimu otevreny Douglas, tak tam, vedle Barvice.
Krehutka a mají tam fucking fabulous?:-O
viktorka_od splavu Někdo tu právě psal, že mají. Možná i andry ???
Korsičanka já tam právě byla asi před čtrnácti dny a měli tam prd, teda pokud jde o forda
viktorka_od splavu no zkousela jsem ji tam tak 3 tydny zpet, mozna? presne si nepamatuju, kupovala jsem u toho rtenku v mac. maji to od vchodu napravo, jakoby za rohem od jo malone.
Krehutka vím vím byla jsem tam stála u toho regálu a-v tom mi zazvonil telefon a šla jsem ven a už se tam nevrátila, tak jsem ji asi přehlídla
rozhodně napravím!
ad Lost Cherry
Je krásná, velmi kvalitní, ale už ne tak dobrá, ve smyslu mnohovrstevnatá, jako ostatní vůně z privátní řady.
Je blíž k mainstreamu.
A to já bych neřekla. Tak samozřejmě na Noir de Noir, Black Violet nebo Plum Japonais a ty první pecky nemá. Ale určitě mně oslovuje víc než Santal Blush, Café Rose, Tobacco Vanille nebo Vanille Fatale.
Připodobnila bych ji k vůni Luctor et Emergo...
Jj, to jsem psala hned, že typově ano. Ale za mně mnohovrtevnatější než Luctor et Emergo
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje