Poéma tak to věřím, že ji považuješ za nejkrásnější. u mě čokoláda - nula
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
Viktor & Rolf: Magic Collection - Dirty Trick
Zavede nás do salónku na zámku Duchcov, osvětleném petrolejovou lampou a ohněm z krbu, kde Giacomo Casanova právě sepisuje inkoustem na starý pergamen své memoáry a vzpomíná na svůj prostopášný život. Okenní parapet salónku zdobí květináče s citrusově kořenitými pelargóniemi a fialkami, zatímco zemité kosatce ve váze na stole pozvolna usychají jako život slavného milovníka. Najednou vytáhne z kapsy zašlou dámskou semišovou rukavičku a melancholicky se na ni zahledí: "Ach, Henriette..."![]()

wendulka krásný příběh ![]()
wendulka Super recenzia! ![]()
alibi Biely kvet Díky. S tou správnou vůní to jde samo, co si budeme povídat
.
Dirty Trick je rozhodně nejoriginálnější z celé té exkluzivní kolekce Viktor & Rolf. Spolu se Sparkling Secret se mi líbí nejvíc. Jen je trošičku škoda, že nedrží stejně dobře.
Magic Collection je sice celkově nevyvážená, ale když to srovnám např. s tou od Boucheronu, Luis Vuitton aj., tak mi to vychází nastejno. Proto mě maličko překvapuje, že si zatím s výjimkou Harrods a Selfridges nenašla cestu i do Evropy - v USA ji nabízí normálně Sephora.
wendulka Obdivujem tvoje parfémové znalosti! ![]()
wendulka Potešila si ma s recenziou, dýcha z nej prežitá minulosť a spomienky, je vôňa starosvetská?
milacka Pro mě určitě ano. Ale takovým moderním způsobem nebo jak to říct![]()
...
milacka Pro mě určitě ano. Ale takovým moderním způsobem nebo jak to říct
...
černá káva Aj pre mňa
. Starosvetskosť moderným spôsobom vo vôňach sa mi rovnako páči, možno ešte viac.
milacka Však vyzkoušíte ode mne Normu, ta je taková:)
Já dnes získala v pražském Douglasu vzorek 1957, ovoním pořádně až doma:) Stačilo milé slečně říct, že čekám na odstřik z Paříže
a už mi vnutila vzorek
Ale abych jí nekřivdila, zajímala jsem se předtím o rozdíl mezi No.18 a No.22, tak asi proto
A slniecko , ta No.22 je fakt dost dobrá![]()
Simone Andreoli: Smoke of God
Co jiného při takovém názvu očekávat, než meditativní kadidlovku? A to velmi povedenou. Ač zpracovává podobnou tématiku jako Cardinal (kombinace s jehličím), Smoke of God je mi sympatičtější tím, že kadidlo v ní není ledové, ale vlažné, jak jej zlehka prohřívají další pryskyřice s kašmírovým dřevem a nepůsobí tak odtažitě. Prašnost nahrazuje líbivější obláček prachového kakaa, rozpouštějícího se v absintu. To vše vás donutí usednout do kostelní lavice s koženým polstrováním a rozjímat nad veškerou tou harmonií kolem vás
.
Viktor & Rolf: Magic Collection - Dancing Roses
Je mladší sestřičkou Les Frivolitées. Místo růžového šampaňského usrkává malinovku s kapkou svěžího liči. Společně s ní ráda mlsá višně v čokoládě, plněné nealkoholickým ovocným likérem a tajně si půjčuje semišové rukavičky svojí starší sestry
.
Dancing Roses zní krásně!
Korsičanka Na Normu som naozaj zvedavá, už som na ňu pokukovala na Notine, ale nemala som odvahu odkliknúť.
Miru Je dobrá
. Kdybych neměla Les Frivolitées a netoužila po Lost Cherry, asi bych o ní i uvažovala.
...a kde a za kolik se dá sehnat.?
Miru No je levnější než Ford za oficiální cenu, ale objednatelná je zatím jen ze Selfridges (UK)
-
...hm![]()
Korsičanka Já po ní myslím také toužila, ale nějak to zapadlo. Dá se někde sehnat? A na slepo?
černá káva Mluvíš o Normě?? Už není, ale mají její sestru Turandot EDP Absolue na Notinu a Jednom kliku, ale za 3 tisíce:( Nějak už nevím, odkud ji mám:(, ale levněji.
Norma lze naslepo, miluješ-li No.5![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje