Mám to v hlavě. Jen se musím pokusit získat ke spolupráci jednu šikovnou ilustrátorku ... Luna ?
To by mohlo být výborné spojení. Ale abychom se,my starší dočkali![]()
Mám to v hlavě. Jen se musím pokusit získat ke spolupráci jednu šikovnou ilustrátorku ... Luna ?
To by mohlo být výborné spojení. Ale abychom se,my starší dočkali![]()
Biely kvet Jenže Luna ještě nekývla.
Nikdy dřív bych si asi netroufla, ale teď jsem v sobě odvahu našla. Chtěla bych to uskutečnit pro Roberta.
černá káva Jací staří? Nejsi stará. ... špatně jsem četla, píšeš "starší". No, snad ano. Taky bych se toho ráda dočkala.
Korsičanka No myslím, že Miru by měla mít samostatnou knížku (pro jistotu pro čtenáře od 18 let ![]()
daniela Jsi vtipná a myslíš na všechno![]()
Korsičanka Nikdy nezapomenu, jak jsem před lety objevovala vůně Toma Forda a četla jsem od Miru recenzi na Black Violet - tenkrát jsem fakt čuměla jako puk ![]()
(a ráda jsem pak pročítala i ty další)
daniela Hezky jsi to nastínila
Však už to Dalia i Luna navrhujeme dlouho! A vůbec, jsou tu i další parfémové recenzentky s poetickou duší, jež by se mohly připojit ( Miru , euridike...)
To by byla kniha!
Musím se ale přiznat, že mně v tomto případě nejde o knihu recenzí. Přála bych si vydat sbírku básnických textů, byť jsou většinou podpořeny prožitkem z vůně. Knížku pro Roberta.
Dalia Mně je to jasné, Dali. Jen jsem si říkala, kdyby vás bylo víc, šlo by to třeba snadněji. Už tady o tom mluvíme dlouho, že kdyby měl někdo známého nakladatele...![]()
Dalia to je skvely napad, a nemel by to byt zas takovy problem, da se vyuzit nejaka sluzba typu vydani knihy samonakladem
jinak ja se v londyne na letisti nastvala podruhe, meli Fordu cekou hromadu, ale vetsina testeru byla prazdnych
nakonec jsem vyzdimala kapicku Santal blush a potrvrdila si dojem z predchoziho take velmi letmeho zkouseni- pruzracny mlecny santal jako kus obleho ulomku mlecneho skla, hladky a neskutecne prijemny
takto bych si predstavovala aby mi vonela Freudian wood

Dalia to je skvely napad, a nemel by to byt zas takovy problem, da se vyuzit nejaka sluzba typu vydani knihy samonakladem
Děkuji za tip.
Dalia tesim se a hlasim se jako prvni kupec![]()
viktorka_od splavu Oki, tak jsem tedy druhá![]()
Dalia i já bych měla Dali ráda Tvou knížku, můžeš si mě napsat do pořadníku za Radku a MiJu :)
Dalia Já bych si určitě taky výtisk pořídila, tvoje verše jsou mi pohlazením![]()
Dalia ...mňa, samozrejme, tiež.
Bude to veľmi zaujímavá knižka, keď ešte nie je vydaná a už sa predáva...![]()
viktorka_od splavu Freudian Wood nechaj pekne na pokoji, nájdi si svoju vôňu...![]()
Dalia Tak já jsem vařila oběd a pak ho konzumovala a uklízela nádobí a už se nevejdu ani do první desítky pořadí.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.