svěženkář Krásně napsané, vůně musí být ![]()
(a úplně tu laň/slečnu/femme fatale vidím)
svěženkář Krásně napsané, vůně musí být ![]()
jerry Viper Green zní hodně dobře, bůhvíproč jsem si představila Terrasse-a-St-Germain, když složení mají úplně jiné... daly by se tyhle dvě vůně srovnat? Jsou aspoň trochu podobné? Terrasse jsem zkoušela o víkendu a hodně se mi líbila.
svěženkář jéééé
mať tak -20 rokov a -30 kíl, tak by som si tú vôňu snáď kúpila lenpreto, aby som sa v nej mohla takto vidieť.
Srovnat je bohužel nemůžu, anžto Terasse jsem zatím nezkoušela. Ale podle recenzí si troufám odhadnout, že tam bude jen málo společného.
Z recenze (klobouk dolů) je vidět, že fialky v jakékoli podobě jsou tvoje srdcovka.
jerry Díky, no někdy mám takovou utkvělou představu (a potom je realita jiná) ![]()
svěženkář
Z recenze (klobouk dolů) je vidět, že fialky v jakékoli podobě jsou tvoje srdcovka.
děkuji, ona je pro mne navíc srdcovka i ta slečna, co tu vůni nosí
Ta recenze je vlastně i vyznání ![]()
svěženkář Krásně napsané, vůně musí být
je, díky! A mám od laňky pozdravovat ![]()
svěženkář jéééé
mať tak -20 rokov a -30 kíl, tak by som si tú vôňu snáď kúpila lenpreto, aby som sa v nej mohla takto vidieť.
![]()
Ta recenze je vlastně i vyznání
Ja som si to hneď myslela.![]()
Teda neznat carské fialky předem, tak bys mě normálně taky zblbnul si je snad koupit naslepo jen na základě toho, jak jsi je popsal![]()
.
SUNDAZED /Byredo/
Až podivně poklidné nedělní odpoledne uprostřed léta, slunce se opírá do výkladu maloměstské cukrárny, kde za sklem tiše podléhají zmaru všechny ty indiánky, kremrole, laskonky, bezé kostky s rudými kousky želé na bílé polevě... Kdybych vešla dovnitř, kdybych se mohla ztratit v té horkosladké marnotratnosti až podivně poklidného nedělního odpoledne uprostřed léta - pak bych se stala součástí Sundazed...

svěženkář Bajecna recenze, tu si vystrihnu a schovam... ![]()
jerry Dekuju, mne se Sundazed libi, ale pocitove /asi predevsim kvuli tomu zele/ uz se mi lehce blizi ke gurmance - a s temi ja mam komplikovane vztahy... ![]()
Ta recenze je vlastně i vyznání
![]()
svěženkář ... ona je pro mne navíc srdcovka i ta slečna, co tu vůni nosí
Ta recenze je vlastně i vyznání ![]()
To je ale krásné, že se chlap nestydí na fóru vyslovit nahlas, co cítí
A ty "fialky" si někde k ovonění splaším![]()
euridike Já ve vůni žádné želé naštěstí nemám, takže se se Sundazed těšíme na léto![]()
euridike Děkuji!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.