Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
alibi aaaaa, u vás sa dá chodiť očuchávať?
Celý týden jsem nestíhala vůbec číst
, takže až teď za recenzi Foxy
.
jerry Vzorek z Lulua, vydesil hodne, ja citila kakao, mozna i karamel s necim zelenym, jen mi neseplo, ze libecek, ja ho nerada i do polivky
Jak to ma vonet, netusim...Flakony poslali ok, vzorky klidne mohly byt archivni, byl to darek od nich, nic na prani![]()
mirajo ze by se tak rychle zkazily?
Sweetly Known je pomerne nova
slniecko Buď klidná, nedá. Asi šlo o nějakou ilegální akci
, nejspíš při přebírání objednávky z e-shopu.
IV-II Ray-Flection Masque Milano
Zátiší aranžované travičem: na stole kytička fialek, mandarinky a několik střapečků kyselého červeného rybízu i s lístky. Voní tak intenzivně, aby rafinovaně zakryly, že jsou napuštěné jedem, ovšem ovocná šťáva, která vydává pach jako odlakovač na nehty, stejně nikoho nezláká k ochutnání. A podezřelý je i stůl ze světlého dřeva s lepkavými stopami medu, co je cítit jako moč nějaké šelmy. A vsadím se, že do rána ta vznešeně se tvářící scenérie pohádkovým kouzlem zmizí a zůstane jen pár stébel mokré slámy.
Fleur Až taková hrůza?!? Copak parfuméři Masque trojčí?![]()
Korsičanka Ne, já myslím, že to jen mně ty dvě z posledních vůní prostě vůbec nesedly. Tahleta je na mně vysloveně jedovatě chemická a potom pavilón šelem.
...ta vůně je podle Tvé minirecenze super! Jako tahle značka má více vůní, co mě lákají...
Ale když píšeš výdrž jen tři hodiny... A co intenzita.?
slniecko Dotek má normálně otevřeno, jako drogerie
Fleur no fuj teda :D
alibi Já myslím, že to bude hlavně můj problém. Třeba ten, kdo má rád med i v negurmánském provedení, by byl shovívavější. Ale v mém případě je to opravdu strašlivé (a to kupříkladu medově-citrónový L´Instant mám v oblibě a svého času to byla moje signature).
Fleur L´Instant jsem zkoušela mezi prvními a právě kvůli té sladké květinové medovosti ho zavrhla
mirajo ze by se tak rychle zkazily?
Sweetly Known je pomerne nova
Zkažená snad není. Po chvíli to libeček vzdal a vystřídal ho vzorně podle složení obdobně intenzivní kardamom s kakaem.
alibi ahaaa...a nemusíš mať respirátor? Sa ospravedlňujem za "výsluch", ale ja neviem očuchať nič ani v DM
.
slniecko no správně bych měla mít :)
Miru Myslíš Akro? Ty jsem posílal Wandrpacketem.
Awake má na mne horší projekci i výdrž než píše ModestMourek.
Zkoušel jsem ještě Smoke, ta byla o něco lepší i zajímavější. Nicméně, když bych šel do táboráku, je jadná volba Naomi a Bois d'Ascence.
Ostatní nevím.
...díky. Tak to už VŮŮBEC..., když na Tobě to drží ještě méně.
Ano, Bois od Naomi je krásná vůně, snesu ji v pohodě na sobě, ale na chlapovi je lepší, krásnější
Miru Ono je to fost infividuální. Třeba na daniela vyvstal vedle táboráku hodně vyuzenej turistickej salám, možná herkules a nechtěl se pustit...
Wanderpacket je teprve na začátku a ModestMourek přidal další fajn vzorky. Můžu ho pak přesměrovat k Tobě a vyzkoušíš ![]()
https://www.parfumanie.cz/forum/detail/parfemova-tlacharna:c17/t4823.htm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje