VAVAVOOM ďakujeme veľmi pekne, bolo to skvelé!
VAVAVOOM perfumery
Já díky za návštěvu a brzy na viděnou!
Chápete niekto, prečo v Sample service sú kus výhodnejšie dva 4-vzorkové sety ako jeden 8-vzorkový? Kde je háčik? A vzorkujú všetko?
slniecko 8mi vzorkový má hezčí balení :)
a od všeho lze, kde není vyloženě napsáno. že nelze (např. rose flash, attar)
alibi tak balenie oželiem....ale teraz ma tak napadá...s tými vzorkami sú darčekové poukážky....dajú sa využiť dve naraz (ak by som vzala dva štvorkové sety), alebo nie? Nedá mi spávať ten Ulrich Lang...aj Nandan Road aj Apsu sa mi strašne zapáčili, tak chcem vyskúšať aj zvyšok...a prípadne možno potom aj niektorú vziať, hm...![]()
slniecko dohromady se slučovat kupony nedá
Dobrý den,
pokud by si někdo přál objednat parfém od Tauera, který nemáme standardně v nabídce, je to možné. Prosím pište. V pondělí budu odesílat objednávku.
Korsičanka víš jak je to s těma skleněnkama...
![]()
prďola Vím
.
Korsičanka sakra, sakra...a tak som si chcela kúpiť niečo na vítanie jari...ale šetrím do toho Londýna, to musím vydržať!!!!
slniecko Vydrž, ona na tebe v Brně počká![]()
Dobrý den všem,
upozorňuji na akci dárek k nákupu.
Děkujeme paní majitelce Lucii za hodinku navíc a hlavně za milou a podnětnou debatu!![]()
Přenechám 2 volňásky na dnešní akci (Heeley, v 19 hod.).
Edit: vyřízeno
Mína Tak to jsem ráda, že jedu do Prahy. Už jsem tě chtěla poprosit o tu Hysterickou Vistárii:)
Se máš, mně do toho vždycky něco vleze.
Na Visterii jsem úplně zapomněla, musím se podívat, do které krabice jsem ji strčila ![]()
nová značka ve Vavavoom https://www.vava-voom.cz/znacka/meo-fusciuni/
alibi Zajímavé. Zkusily jsme s viktorka_od splavu v Blavě v Le Parfum & Le Chic, ale nic si z té smršti nepamatuji![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje