"1907" Košice a Bratislava

25. zaří 2017 19:28
Offline haschm
212 příspěvků moje polička 21. listopadu 2017 23:08
Reakce na Korsičanka:

Tak jsem se na webu frangipani.cz dozvěděla, že

1.12. 2017 otevírá 1907 e - shop a dokonce bude mít i nějaké slevy!

/https://parfumerka.wordpress.com/2017/11/20/vanocni-nabidka-a-slevove-kody-ceskych-a-slovenskych-niche-parfumerii/

RF je kráva  Pardon omlouvám se 

Offline Korsičanka blogger
13385 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 12:52
Reakce na haschm:

Ahoj zlato:), nejde o RF, ale o e-shop 1907  a Odéru. Oba obchody jsou kvalitní a zboží i filozofie 1907 má úroveň Tak proč nebrat vůně raději od nich, než ze vzdálenějších e-shopů. Navíc jsou i dostupné poblíž, stejně jako Vavavoom.

V Bratislavě jsem z Brna za 2 hodinky:) a Odér je v Praze

Offline haschm
212 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 17:53
Reakce na Korsičanka:

Ahoj zlato:), nejde o RF, ale o e-shop 1907  a Odéru. Oba obchody jsou kvalitní a zboží i filozofie 1907 má úroveň Tak proč nebrat vůně raději od nich, než ze vzdálenějších e-shopů. Navíc jsou i dostupné poblíž, stejně jako Vavavoom.

V Bratislavě jsem z Brna za 2 hodinky:) a Odér je v Praze

Čau Sefí, já měl jen takovou zlost na to jak se nám vyvrbuje nacisticko-komunistická vláda, podporující zloděje a stbáka a vzpomněl jsem si na nasazení RF na vedlejším foru, kdy se sama vlastně ztrapnila a zdiskreditovala, takže jak jsem uviděl frangipani.cz tak jsem vyletěl z kůže. Ale záhy jsem si kůži zase oblékl a oblečen jsem se omluvil . Jinak obchody super, to jako jo, i když já nakupuju spíš ve světě. 

13385 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 17:59
Reakce na Cervanek:

Ale právě tak, jako zajedeš do Vídně, můžeš zajet zde a pohovořit s lidmi, jejichž práce je jejich život -

o vůních, které jsou "jen" náš koníček.

13385 příspěvků moje polička 22. listopadu 2017 18:05
Reakce na haschm:

Právě, že nakupujeme ve světě a přitom u nás (Slovensko beru stále jako u nás ) vznikají bezva příležitosti k nákupu i vyzkoušení vůní na úrovni srovnatelné se západní Evropou. Nemusíme mít strach, kde se vůně vzaly, odkud přišly a kde dlouho ležely. Stačí jednou zajít (klidně ale i vícekrát) a pak nakupovat přes e - shop.

Ono ale popovídání si s odborníky není na škodu - stejně jako tady

Offline Mitzi admin
1481 příspěvků moje polička 23. listopadu 2017 13:18

Díky, že zde nebude dál pokračovat diskuse na téma “sousedních” webů - viz naše pravidla

věnujme se tématu v nadpisu, ať to tu nemusíme uklízet, díky 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:02
Reakce na Korsičanka:

Koukám, že e-shop je z velké části funkční už teďhttp://www.1907perfumeries.sk/ .

Akorát ještě nemají zprovozněnou platební bránu pro platby kartou, píšou že to teprve chystají. K dokonalosti by pak už jen scházel sample service.

Přijde mi ale zvláštní, že jejich FB stránky o spuštění mlčí. Nebo jsem slepá? Osobně bych takovou podstatnou informaci dala kvůli zákazníkům primárně tam.

13385 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:34
Reakce na wendulka:

Jé, kdes to zjistila, že jede? Já každý den prohledávám jejich vše, dokonce i na FB vlezu...a nic:(((

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:44
Reakce na Korsičanka:

Náhodné googlení.

13385 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:46
Reakce na wendulka:

A Warszawu ještě nemají... Ale našla jsem vůni, jež k nikomu nepatří - nepřehlédla jsem se???

VERTINE. Že by to byla jedna ze dvou nových? Tak neee:((( Je to Friedemodin.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:53
Reakce na Korsičanka:

No ve výčtu uvedená je, kdyžsi najedeš na značku, tak asi to bude jen nějaká moucha, kterou doladí teprve postupně. Uvidíme během pár dnů.

Jo Vertine je od Friedemodin.

13385 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 15:57
Reakce na wendulka:

Ve vůních značky 1907 žádná nová není:( V jakém výčtu?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 16:10
Reakce na Korsičanka:

Ten seznam značek vlevo. Když si najedes myší na konkrétní značku, tak ti vyjede seznam vůní, ale nesmíš na tu značku kliknout. Proto bych řekla, že reálně Warszavu mají a jde jen o nějakou chybu v matrixu k doladění 

13385 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 16:15
Reakce na wendulka:

Ahá, já myslila nové Evčiny vůně - že tam nejsou

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 16:41
Reakce na Korsičanka:

No ty tam nejsou, to je fakt. Tak možná je oficiální premiéra teprve čeká...

Nenašla jsem třeba ani Monegalovo Flamenco, u kterého jsi říkala, že ho mají jen v Košicích.

13385 příspěvků moje polička 29. listopadu 2017 17:26
Reakce na wendulka:

To jsem neříkala já, možná Štefan v létě v Blavě. Já ho ani v září v Košicích neviděla.