V úterý vykonána první návštěva a musím říct, že tahle parfumérie mě opravdu těší. Musím potvrdit, co psala cinkja. Personál sice mluví s přízvukem, ale je ochotný, projdou s vámi úplně všechny vůně a mají o nich opravdu přehled a jejich zájem o vůně působí přirozeně, nikoliv hraně jako výsledek školení, zejména pan prodavač/vedoucí?. Takhle to má vypadat
.
Projdou s vámi poctivě všechno a v mém případě se i docela trefili, což nebývá běžně, takhle se mi nerozšířila sekce Chci zkusit, ani nepamatuju
.
S těmi cenami je to pravda, některé mají trochu vyšší, než je běžná prodejní cena, ale to v Ingredients tady (zvláště ze začátku jejich existence) a jak jsem vyrozuměla, podobně jako v I. mají pro stálé zákazníky připravenou věrnostní slevu. Zároveň jsem z nich neměla dojem, že by očekávali, že si hned něco koupíte.
A pochopila jsem, že jsou v kontaktu i s majiteli jednotlivých značek (Madame Prudence, Madalina a Juilen z Jul et Mad) ve smyslu, že je zvou i do Prahy na představení vůní k nim do parfumérie.
Ano, nejsou to takové hvězdné značky jako By Kilian nebo LM Parfums, ale moc se mi líbí, že si konečně někdo kromě Ingredients všimnul, jak má parfumérie s nikovkami marketingově působit na zákazníka
. Jo, tohle už vypadá na zdravou a důstjnou konkurenci
.
Takže i když jsou umístění mimo moje běžné trasy, určitě si udělám čas a znovu tam zajdu a vzhledem k tomu, čím vším mě zaujali hned napoprvé, asi i něco vyberu
.