Blbé a drobné (parfemové) dotazy

12. srpna 2014 17:51
Offline Korsičanka blogger
13356 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 09:31

Poéma Promiň, nepochopila jsem = zabržděná z těch veder:) - ale snad už bude líp. Zen neznám, ale ty návrhy AA od jerry jsou dobré a dají se sehnat levně

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 09:59

Korsičanka  MiJu, to já jsem se blbě vymáčkla, neomlouvej se,  ale s tím vedrem máš pravdu, jsem taky nějak mimoň a fakt už je blbě zvládám, i přes klimatizaci doma...

13356 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 10:03

Poéma Ty máš klimu? To je sen o budoucím létě 

Proto jedu dnes do Prahy pro dárek kamarádce, protože zítra to vedro zas začne. Asi jsem je přivolala jarním přáním, abychom si tady v létě žili jako v Řecku - všem se za to moc omlouvám, já, čarodějnice 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 10:07

Korsičanka Jj, máme, a fakt si ta vedra bez ní nedovedu představit. Jen manžel to s ní někdy přehání. Včera ji navečer zapnul a já za čas zjistila, že ji nastavil na 17 °C, no už mu asi taky z toho vedra zašibalo. Za chvíli v ložnici byla zima na teplou duchnu. Tak jsem ji šla vypnout hned jak usnul.

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 10:49

Poéma Jako osvěžující polévačka do velkého tepla se mi nejlíp osvědčila Eau de Rochas (bez přívlastků). V podobném stylu je myslím i Ô de Lancome.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 10:57

Jitka77 Díky moc, Eau Rochas někde musím očichat, neznám. Lancome se mi nelíbila, vyzkoušena.

Děvčata, všem děkuji, poperu se s tipy od vás.

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 12. srpna 2018 14:37

Poéma Tyhle vůně můžu jedině v horku, jinak se na mně vůbec nerozvinou pěkně. Začnou vonět teprve tehdy, když to moderní sofistikované polévačky (naposled mě takhle zklamal Kurkdjian) prostě zabalily.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 16:50

Mám dotaz: Jak dlouho jste schopné "abstinovat" Mám v plánu si vůbec nic už letos nekoupit.

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 16:56

Luna Tak nic nového a staronového nezkoušej a zde navštěvuj výhradně neparfémová vlákna .

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 16:59

Luna Jak to počítáš? Tedy myslím u porcování u Domenici, kdy je to od přihlášení se k  obdržení vůně delší dobu?

To mám objednáno, ale jinak jsem koupila pár odstřiků, flakon někdy na podzim. 

(Ale já nejsem typická, flakony neupřednostňuji, protože bych je nestihla spotřebovat)

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 17:38

Fleur Dostihl me nejaky zachvat a najednou mam potrebu pouzivat "lezaky policky" A taky jsem si rekla, ze novy flakon az z prvni vyplaty. A ted budu dusledna!

Offline Biely kvet
4141 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 17:51
Reakce na Luna:

Mám dotaz: Jak dlouho jste schopné "abstinovat" Mám v plánu si vůbec nic už letos nekoupit.

​Ja to mám v pláne tiež, ale už teraz viem, že moje plány budú tatam pri objavení niečoho zaujímavého... Dospela som do štádia, že už si žiadne plány robiť nebudem, čo sa týka parfémov. Chcela by som tiež viac spotrebovávať ako kupovať, ale akosi mi to nejde. Mám problém abstinovať mesiac.  

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 17:57

Biely kvet Ani já neplánuju.  Člověk míní, Pán Bůh mění ... 

... mám přání, ale ne plány.

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 18:05

Luna Já to teď (zatím úspěšně) praktikuji jako v povinně místenkovém voze, kde neplatí žádné švindlování, jako že si menší flakón nebo odstřik vezme někdo na klín. Prostě teprve v okamžiku, kdy nějaký flakón z poličky vystoupí (a je jedno, zda řádně spotřebován dojede do cíle, nebo za jízdy vypadne z vlaku), může přisednout na jeho místo jiný.

Ale funguje to jenom díky tomu, že jsem si pořídila dva vysněné Tauerovy flakóny, takže kdykoliv mě přepadne chtíč, stačí k nim přivonět, abych si uvědomila, že je stejně nic nepřekoná (jedině ten další Tauer, kterého mám  na seznamu parfémových přání ).

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 19:54

Fleur Tak teď jsem se pobavila. Můj vlak je přecpaný a nikdo nechce vystoupit ani vypadnout, jen pořád někdo přistupuje. 

Luna Já bych tentokrát chtěla být opravdu důsledná a nedostat se přes 50 flakónů a 30 odstřiků. I letos i do budoucna. No to bych asi nesměla nic zkoušet, protože tím vznikají nová pokušení. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 20:03

Renusatko Vidím, že ti táhne na padesát. Tolik jsi nikdy neměla, nebo ano?

13356 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 20:37

Fleur Fuj, teď jsem se lekla, žes Renusatko urazila, co se týče věku Až zpětně čtu...A jak bys ve svém příměru nazvala odstřiky z vlastních flakonů někomu prodané? Vystoupí cestou a na zpáteční cestě nastoupí, nebo jak?

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 20:38

Fleur Musela jsem se podívat. Od ledna mi na poličce přistálo 15 nových parfémů. Některé vyzkoušené, z inzerce, ale i tak. Odstřiky nepočítám. To je tím loňským přechodem na Parfumáni. 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 20:45

Korsičanka Na padesátku už mi táhne pomalu i tak . A nějak se nedá ubrzdit věk ani flakony. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 13. srpna 2018 20:48
Reakce na Korsičanka:

Fleur Fuj, teď jsem se lekla, žes Renusatko urazila, co se týče věku Až zpětně čtu...A jak bys ve svém příměru nazvala odstřiky z vlastních flakonů někomu prodané? Vystoupí cestou a na zpáteční cestě nastoupí, nebo jak?

Flakóny, z nichž prodáváš odstřiky, si to fičí v mezinárodním expresu bez zpoždění a občas zalezou do jídelního vozu, takže je šance, že se na jejich místo vmáčkne brzy někdo jiný .