woman27 to je nepříjemné, další stadium po bolesti hlavy by byla žaludeční nevolnost
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Emi Neznám. ![]()
Nedávno se tu objevila recenze na Joop Wow for Woman, chtěla jsem si ji zkusit, ale nikde ji nemají. Vím, že se dá koupit na Notinu, ale nechci ji kupovat naslepo. Nevíte někdo, kde by ji v Praze mohli mít?
999 V Notinu ve Florentinu jsem asi před týdnem viděla tester.
yoyo Díky, jdu tam kousek na oběd, tak to vyzkouším :-):
Já jsem narychlo přičichla na letišti a těch 30 ml se mi za tu cenu zdál solidní adrenalin téměř na slepáka
. Ale teď v těch vedrech ne, nestihla jsem vyměnit vůni na poličce. Zkoušet pouze v klimatizované místnosti. Dneska jsem si chladu dala silnější nástřik Coco Noir, protože pořád nevím, jestli ji potřebuji, nebo ne. Všechno bylo fajn, dokud jsem nenasedla do rozpáleného auta. Netrpím na žádné alergie, bolesti hlavy z vůní, ale v kombinaci s nákupem to byla fakt vražedná jízda, klima to vůbec nezmírnila. Teď po sprše je to moc hezké, tak stále nevím. Pokud by to na mně měla být hezká vůně až po sprše, tak to by bylo dost komplikované
.
woman27 Z toho bych nevyvozovala žádné závěry, je to prostě počasím - nejenom horko, ale dusno. Dokonce i mně, milovnici veder, která ožívá při teplotách nad 30 stupňů, včera vadila naprostá sázka na jistotu Absolument Absinthe.
ako sa prosim prelozi do slovenciny/cestiny, ked je v anglictine vona oznacena ako "balsamic"? ![]()
woman27 Já ji včera vyzkoušela a vůbec ji necítila. Ani můj obvyklý trik s autem nevyšel. Vždycky, když si chci být jistá, naplánuju delší cestu, pořádně se nastříkám, sednu sama do auta a testuju :-). Ale v tom vedru to nemá cenu.
lemon29 balsamická (pryskyřičná) si myslím ![]()
alibi vdaka, zdalo sa mi, ze aj ked mi google translate prelozi balsamic do SK ako "balsamico", nebude to asi to, co hladam v suvislosti s parfemami ![]()
ako sa prosim prelozi do slovenciny/cestiny, ked je v anglictine vona oznacena ako "balsamic"?
Je to balzamická vůně... a není to přímo synonymum pro pryskyřičnatá, i když je to docela blízko. Jemně dřevitá, nasládlá, často je tam v dominantním základovém akordu přítomen benzoin, vanilka, tolu...
domenica
ďakujem, už som našla aj v slovníku, že v slovenčine môže byť použitý aj výraz "balzamový"
Taky miluji vedra, ale momentálně se osvěžuji Iris od Yardley (ta mi nevadí vůbec) a Aurum se ukázala opravdu zlatá. Aplikuji ovšem doma, počkám tak dvacet minut a teprve když ukáže svou sílu vrhnu se do rozpálených ulic
.
alibi Do Prahy JEDINĚ sama! Nebo teda s někým, kdo má stejné zájmy, já jsem si to v květnu s wendulka a ostatními náramně užila a do COS jsem stihla jít taky. Manžel chytá nervy i když si v Brně zaběhnu koupit sadu ponožek do Lindexu, simtě...
Nějaký podzimní víkendový den bych to zopakovala, možná uděláme hromadnou akci??![]()
Luna uvidím, podzim daleko. ale ta představa je děsně lákavá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my