tina Někomu v Aziyadé vadí živočišný kmín, ale já ji mám moc ráda. Švestky tam jsou spíš rozvařené, teplé, s kořením. Kdybych měla vialky, tak bych ti vzorek klidně udělala, ovšem bohužel nemám do čeho.
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
tina Vzorky 3 můžeš určo objednat ve Vava-voom a budeš tam mít i slevový kód:)
Edit: Hmm, tak Aziyadé zrovna nejde:(
luciole tak ta mě láká hodně:)
tina Féminité de Bois od Lutense. Cesta lesem do švestkového sadu. ![]()
Edit: tak nic. Nekoupila jsem ji nakonec od tebe?
Sweet Potato my jsme se o ni spolu dělily:)
tina Ahá.
Sweet Potato já ji tedy poctivě spotřebovala, ale láska z toho nevznikla...
Fleur vidím, že Aziyadé musím ještě vyzkoušet, švestky si nevybavuju, zato ten kmín - sice ne živočišný- ale příliš gastronomicky kořeněný (okamžitá asociace na blízkovýchodní kuchyni, kterou mám sice rśda, ale nemusím ji nosit) si vybavuju doteď. Stejným způsobem mi znehodnotil Philtre Ceylan.
tina Floriental mám s krásnou likérovou švestkou a kadidlem, drží slušně, ale mám dojem, že např Luna (dneska tě stalkuju napříč vlákny) psala, že na ní nedrží vůbec ![]()
luciole Jůůůů! To taky budu potřebovat vyzkoušet.
Potřebovala bych poradit vůni pro 15.letého kluka který se vůním doteď bránil. Něco ne moc výrazného, aby ho to zas neodradilo a cenově (i místně) dostupného.
Déclaration Cartier: jemná, svěže nasládlá
Voyage EdT Hermès: unisexová citrusovka
...jemné vyzněním, velmi příjemné, snadno nositelné.
Miru moc děkuju, já ty pánské prakticky neznám. A na tebe jsem trochu sázela ![]()
...na těchhle mi začínali synové![]()
A taky - když synek řekne, že má Bosse nebo Kleina, každý bude vědět...![]()
Ještě mě napadá Dreamer Versace & jinak souhlas s Miru. :)
Renusatko super, píšu si
rozarka značka Maison Matine...je to na ten vek ako ušité, fakt! Môj syn má Hasard Bazar.
(a dcéra sa stále vracia k Avant l'Orage od nich, aj keď je už staršia a bežne sú jej skorosignature D600 od Carner, a Eau Duelle od Diptyque...ako ja viem, že dievčenské nehľadáš, ja sa len snažím zdôrazniť, že tam je kvalita, hoci v puberťáckych baleniach a za úplne inú cenu)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje