slniecko děkuji, tuhle značku vůbec neznám, vypadá to, že budu mit tipů na celý rok dopředu, to se hodí
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
Aký je rozdiel medzi Quelques fleurs l Original Extrait a Quelques fleurs Collection Privée?
Korsičanka Oba odkazy ukazujú jeden typ parfému. Originál extrait vyzerá takto:

Bez nálepky a namiesto stužky má motúzik.
Biely kvet Ano. A ten Extrême má nálepku s nápisem a zlatou stužku. Přičemž Extrême na štítku nestojí.
Korsičanka A v čom sa líšia?
Biely kvet Extrait je č.p., extrême je EDP s vyššími vonnými složkami - někde už jme tady o tom psaly
. Samozejmě je extrait lepší![]()
Není na trhu něco, co by připomínalo Burberry Red?
Napadá mě Ricci Ricci Nina Ricci, ale je o něco hutnější, těžší, plnější než Brit Red.
euridike dekuju, zkusim
Kdyby Ti šlo hlavně o tu rebarboru, můžeš zkusit i Eau de rhubarbe écarlate Hermèse a Perfect Marc Jacobs.
euridike Zkusím, ikdyž spíš měl tam tenkrát zaujal spíš ten perník, který jsem tam cítila.
Už som sa niekoľkokrát v priebehu pár mesiacov, dnes naposledy, snažila objednať Spirituelle od Divine na ich oficiálnej stránke. Všetko vždy vyplním, je tam možnosť objednať aj na Slovensko a v poslednom kroku mi tam vždy vybehne, že nie sú k dispozícii žiadne možnosti dopravy pre uvedenú adresu. Čo robím zle? ![]()
Prosím, co je to Epic 56, a jak se to má k "normálnímu" Epicu. To byla nějaká limitka?
To číslo 56 odkazuje ke koncentraci vůně, měla by obsahovat 56% vonných složek/olejů.
euridike díky!
Chanel 35 ml má pokaždé jinou velikost flakonu?

Hlasim, ze z tech mainstreamovych vuni co jsem nedavno poridila nosim moc rada do prace 1881, je prijemna a nevtirava. Bois de Vetiver je super, nema moc velkou vydrz. Kenzo Pour Hmme je bozi, obcas mi ho cmajzne pritel. Jil Sander Bath jelepsi, nez jsem cekala (byla ot slepa koupe, tak riziko vodnenky docela velke, ale je to fajn). Sun jsem pustila na zem a nesplicha, musim vykoumat, jak to otevrit. Lalique EDP se mi libi moc, stejne tak jako Aura EDP.
0zero7 Tak to je skvělé, že jsi spokojená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje