...k jarnímu povětří mi krásně jde
Bottega Veneta...
A pak od značky Chanel
Chance, Coco Mademoiselle, No.19...
To jsou vůně, co rozčísnou po zimě ztěžklý vzduch
...k jarnímu povětří mi krásně jde
Bottega Veneta...
A pak od značky Chanel
Chance, Coco Mademoiselle, No.19...
To jsou vůně, co rozčísnou po zimě ztěžklý vzduch
Dalia ešte jej skúsim dať šancu. Mňa najmä straší to množstvo, ktoré nemám šancu unosiť pri vôni, ktorú takmer nepoužívam.
Ja som teda na Lilac Love veľmi zvedavá, lebo v zime sa mi nejak strácala a moc ma nezaujala. A tak isto som zvedavá, aká bude v inom ročnom období Pleasure Gardenia, lebo tá mi teraz veľmi sadne a pritom je to kvetinová vôňa. A ako každý rok za posledné 2 či 3 roky plánujem kúpu Sunshine, tak snáď už sa konečne na ňu dostane ![]()
sisa.b
... dobře. Doufám, že k sobě cestu najdete. Mně se líbí moc. Mám jí ještě celkem velké množství, takže na jaro mi v pohodě vystačí.
woman27 Já to mám stejně, jak wendulka , prostě Lilac Love je jarní. Měla jsem na jaře vzorečky a byla jsem nadšená. Potom jsem si pořídila odstřik a nadšení nikde. Líbí se mi, ale už na ni nebyl správný čas. Na jaro se moc těším. Jinak jsem spíš zvědavá, které vůně z poličky budu moct nosit na jaře. To jaro nemám nějak moc vyzkoušené. Několik let mě trápilo každoroční dlouhé nachlazení,antibiotika a nic jsem v té době nepoužívala. Loni jsem první rok zjistila, že je to alergie a s lékama byl klid.
Miru Chanel No.19 je pro mě přesně ten přivolávač jara, jak popisuješ.
V tomto předjaří je nádherná Angélique Noire. ![]()
Na jaře se opravdu krásně rozvoni Manhattan Rose od Kriglera, je fakt úžasná. Už jsem spotrebovala celý odstrik.
Do tématu přidávám J´adore In Joy. Velmi příjemná a optimistická vůně s povzbudivým účinkem. ![]()
Jar = Champs Elysées.
Okrem toho La Violette AG, na chladnejšie dni Muguet, neskoršiu jar La Tulipe + orgovánovky.
A tento rok to vidím na English Promenade.
slniecko Kliknu sem a bez přemýšlení padá otázka: “Prostředek na mytí nádobí v Champs Elysées”?
Už 2 roky jsem k nim teda nečichala...![]()
Korsičanka ideš...![]()
Jaro se pomalu probouzí a já dostala chuť provětrat Flower by Kenzo. Jaro i léto jí sluší! ![]()
K mojí milované Izia, která mi vysloveně symbolizuje slunečný jarní den, se letos přidala novinka z kolekce LPRN Ma robe Hippie-Chic, za mně asi nejpovedenejší malé černé. A k jarnímu dešti mi krásně ladí Quand vient la pluie.
Tak English Promenade od Kriglera sa dnes predviedla v plnom nasadení, toto je fakt počasie pre ňu.
Petale Noir je krásná jarní květinovka. Vícevrstevnatá vůně, v níž se sluncem prohřáté květy snoubí s heboučkým dotekem semiše a jemnou pryskyřičnou dřevitostí. Stále mě nutí přičichávat k zápěstí, na němž ji dnes zkouším. Skutečně nádherná vůně pro květinomilce! ![]()
Není to sice parfém, ale svou vůní sem rozhodně patří. Náš krásný jižní šeřík ...
(foceno v pondělí, teď už odkvétá)

Dalia To je boží!!! Právě jsme se na srazu bavily o tom, jak každá barva šeříku voní jinak. A zatím žádná vůně není identická s bílým![]()
Korsičanka To je pravda. Je to vždy fialová. Bílou jsem v žádném parfému ještě necítila.
V jarním počasí nosím Lilac Love, Blossoum Love, a kupodivu teď chválené Sorriso. Dokonce si dnes kamarádka přišla pro odstřik, že ji učarovala
. Měla jsem ji minulý víkend na večírku a v úterý na Majáles.
Renusatko Sorriso teď? To je zvláštní - že by čokoládová zmrzka?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.