Alexstrasza kamarádka která používá Slona, má taky ráda Dior Dune - možná by se ti taky mohla líbit (vůně samotné si samozřejmě podobné nejsou)
Hledám parfém, který voní (podobně) jako...
viktorka_od splavu vypadá zajímavě, díky.
Amour (Kenzo) jsi zkoušela? Zprvu trochu květinová (plumérie), rozloží se do vanilkového rýžového pudinku.
Hoolinkah nezkousela, dekuju za tip.
Alexstrasza Myslím, že by se ti mohla líbit vůně Heliotrope od Etro
Potřebuji poradit, používám Chanel Chance, na léto jsem uvažovala o Gabriele, voní mi, ale nemá výdrž, tak to zvažuji. Je něco podobného jako Gabriela?
Podobného jako Gabrielle nevím...
Ale určitě zkus novou Nomade Chloé.
Je Chanel Chance bližší než právě Gabrielle...
A drží velmi dobře
jitřenka , podobného také nevím, ale lepší službu by mohla udělat 1932 Chanel.
Z levnějších zelená Chloé, nebo Chanel No.19 Poudre, nebo Cristalle Eau Verte (ale u té negarantuji výdrž).
jitřenka a co nějakou odnož té Chance? třeba tu zelenou eau fraiche, nebo eau vive
zrovna ta eau fraiche na mně dost dobře držela... ale ta Cristalle Eau Verte je fuč okamžitě, to je fakt polejvačka (a za ty prachy!), ale mám ji taky moc ráda
RoSa - tu zelenou eau fraiche,jsem kdysi zkoušela, neseděla mi, já dostala na podzim typ na Gabrielle, myslela jsem na léto, ale poměr cena/výkon mě zviklal. Už velmi dlouho jsem se po parfémech nedívala ,Chance na mě hezky voní, tak jsem to neřešila, ale chci změnu. Vlastně teď měním účes dorůstá mikádo, barvu vlasů z takové myší šedé s melírem zkusím blond, brýle, tak vyzkouším i parfém. ![]()
letos mě úplně okouzlil vůně šeříků.... takže hledám parfém, který voní podobně jako... šeřík
děkuju za tipy
letos mě úplně okouzlil vůně šeříků.... takže hledám parfém, který voní podobně jako... šeřík
děkuju za tipy
síce lacný ale autentický orgován (šeřík) - Dali Purplelips
Tethys Řekla bych spíš Purplelight než Purplelips...
Tethys Řekla bych spíš Purplelight než Purplelips...
hej, pomýlila som si názov ;-)
Dnes mi prisel odstrik Iris Nazarena od Dali a ja zaboha nemuzu prijit, co mi pripomina!!! Nejakou vuni, co jsem nosila/zkousela/mela odstrik, ale fakt nevim. Nenapada neco nacelnici wendulka ? Urcite to byl spis naky mainstream, mozna pansky? puvodni Dior Homme? Fakt premyslim...
Luna No mně se ptej, co jsi měla
. No z mainstreamu jedině ten Dior Homme, i když mně podobné nepřijdou.
olte French Lilac /Pacifica. Autentický šeřík.
Iris Silver Mist, nemohl by to být? Po nástřiku mi příjdou hodně podobné, vývojem v čase se rozchází - Iris Nazarena je vřelejší, s akcentem kůže (ttrochu podobným jako v Bottega Veneta), Iris Silver Mist je chladnější, kovovější.
cinkja No mozna ta Bottega, Iris Silver Mist jsem urcite nemela a ten Dior, co si matne pamatuju, byl sladsi. Diky, to bude asi ono.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“