Fleur a co Chanel Cristalle Eau Verte? nebo od Goutal tu Eau d´Hadrien?
Hledám parfém, který voní (podobně) jako...
viktorka_od splavu Ta se, přiznám, moc nelíbí ani mně - cítím tam kromě květin i celerovou nať
.
RoSa , vidíš, na Cristalle Eau Verte jsem úplně zapomněla, ta by se mohla líbit!
Fleur , zkoušela jsi Chloé Nomade EdT? S EdP toho společného příliš nemá, až mě překvapilo, jak moc je pěkná.
K té Cristalle Eau Verte, kdysi jsme ji přirovnávali k jiné, nemohu si vzpomenout název, ale byl to plošný hranatý flakon se zelenou plyšovou myškou, myslím, že jsi tu vůni měla taky?
Fleur , zkoušela jsi Chloé Nomade EdT? S EdP toho společného příliš nemá, až mě překvapilo, jak moc je pěkná.
K té Cristalle Eau Verte, kdysi jsme ji přirovnávali k jiné, nemohu si vzpomenout název, ale byl to plošný hranatý flakon se zelenou plyšovou myškou, myslím, že jsi tu vůni měla taky?
Chloe Nomade EdT jsem chtěla taky zmínit. Neteř má podobný vkus a z Chloe Nomade EdT je nadšená (a musím uznat, že je na mainstream hooodně dobrá).
Martula Já mám mainstreamovy vůně rada a chloe nomade mi přijde úplně obyčejná nezajimava drogerkova vůně, měla jsem docela očekávání (a doufala jsem v náhradu za love, chloe) - krasnej flakon i název a bylo velký zklamani
Martula Já mám mainstreamovy vůně rada a chloe nomade mi přijde úplně obyčejná nezajimava drogerkova vůně, měla jsem docela očekávání (a doufala jsem v náhradu za love, chloe) - krasnej flakon i název a bylo velký zklamani
Vidíš, a mně se docela líbí ![]()
Ono je asi lepší u mainstreamových novinek nic dopředu neočekávat, zvlášť tehdy, kdy novou vůni tvoří někdo úplně jiný než tu již nevyráběnou, oblíbenou. Tvůrcem Nomade je Quentin Bisch, Chloe Love vytvořila Nathalie Gracia - Cetto. Možná se spíš podívej po něčem, co vzešlo od Nathalie u jiných značek. Třeba to bude více podle tvého vkusu? Já se takto snažím zkoušet vůně od parfumerů, u kterých vím, že mi jejich styl sedí. Napříč značkami. Quentin Bisch je právě jeden z nich..
Potrefenáhusa , možná máš tento dojem z EdP?
Ano, to byla Une souris verte, dětská vůně od Molinardu
; jenže ta se špatně shání, starým skladovým zásobám bych nevěřila.
Martula Mně se z celého portfolia Chloé líbila jedině Chloé Love (ale ne natolik, abych ji chtěla nosit) a potom L´Eau de Chloé; ostatní mi dělají vysloveně zle, cítím z nich avivážovou čpavost. Děkuji za tip na Chloé Nomade EdT, dojem z EdP byl tak strašlivý, že bych se ke zkoušení sama nepřiměla
. A máš pravdu, že parfémář může sloužit jako výborné orientační vodítko, ačkoliv mnohdy ho zadání prostě převálcuje.
Potrefenáhusa Idole mi z mainstreamu přijde také fajn, možná ho ještě znovu prozkouším, jestli nakonec nepořídit ten
.
Fleur celer:-)) no jeste bych si dovolila navrhnout No. 5 L'Eau
viktorka_od splavu To ne, cokoliv, co zavání pětkou, jí zavání starobou
. V minulosti měla vždycky svěží vůně, trošku šmrncnuté ovocem, zejména citrusy.
Potrefenáhusa Idole mi z mainstreamu přijde také fajn, možná ho ještě znovu prozkouším, jestli nakonec nepořídit ten
.
Určitě při té příležitosti zkus tu Chloé Nomade EdT, s EdP nemá společného prakticky nic a také mi EdP přišla hrozná ;-) Ale když paní prodavačka upřímně naléhala, ať vyzkouším, že je jiná, tak jsem podlehla. Moc by mě zajímal Tvůj názor potom.
Potrebovala by som poradiť parfém, ktorý vonia podobne Lovely Patchouli od Krigler. Ideálne za výrazne výrazne nižšiu cenu :)
paktofonika No, jestli neznáš od Une Nuit à Bali SUMA ORIENTAL. Za 2550,- ve Vavavoom. Ta je moc pěkná. Levnější jistě poradí milovníci pačuliovek
zdensy Určitě dám vědět.
Fleur Ad Libitum? Apsu od Langa? L´Eau Mixte od Nicolai, alebo možno ešte lepšie Eau d`Été, alebo Cologne Sologne - ak sa ešte robia...? Niečo od Heeleyho (Note de Yuzu, St.Clements, Verveine)? Alebo od The Merchant of Venice Asian Inspirations, Dalmatian Sage?
Inak Une Souris Verte sa ešte robí, ale v takomto balení
https://www.molinard.com/une-souris-verte-c2x28927910
ale skôr ma napadlo Les Amoureux de Peynet.
Alebo Imagine od Guerlaina?
slniecko Díky za odkaz! Tu zelenou myšku bych si snad z nostalgie pořídila sama
.
Fleur môj syn ju stále má ![]()
Korsičanka Ďakujem, v Brne budem tesne pred Vianocami tak by som sa tam mohla zastaviť a vyskúšať ju :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“