Dnes ráno mi cestu metrem zpříjemňovala DKNY Woman. Až jsem zalitovala, že ji nemám na poličce.
Voňaví lidé
Včera paní v mhd ostentativně dávala na odiv tašku "Maison Francis Kurkdjian", leč vsadila bych se, že voněla (bílým) Narcisem ![]()
Má Kurkdjian něco podobnýho?
By mě zajímalo, jestli v té MHD někdo věděl, o jakou značku jde a co vyrábí. Bílý Narciso je dost pěkný, zkoušela jsem ho, když jste ho tu chválily.
Včera v zábavném venkovním parku pro děti jsem ucítila Angela, identifikovala jsem i jeho nositelku. V tom větrném počasí, pod mrakem, to bylo velmi příjemné
.
...že já blbec netahám tu tašku Armani Privé, bych byla v MHD za hvězdu ![]()
(a nemyslím si, že by měl Francis něco podobnýho Narcisovi)
4 dny na Noir Film Festivalu - filmy zajímavé, ale voňavě docela bída - nějaké avonovky/drogerkovky, sem tam nějaká pánská cedrovka a párkrát nezbytná LVEB (nebo možná něco generického). Ale zase nikdo nesmrděl, což je taky pozitivní...
Tak jsem se snažila sama - přes den Encre Noire (už kvůli názvu), večer Rose d'Arabie (taštičku Armani Prive jsem s sebou neměla...tak příště, no
).
V stredu úplne nečakane na vlakovej stanici v Poprade Champs-Elysées! Odvtedy nič, až dnes stretnutie so známou, ktorá mala na sebe nejakú príjemnú bielopižmovku.
Dnes přes poledne v autobuse vedle mě Alien, krásný, v tom teple mu to opravdu svědčilo, metro na Smíchově příjemně provoněné LVEB, taky moc příjemné, takové jemné závany.
Trochu váhám, zda to zařadit do "voňavých" lidí... dneska jsem potkala už třikrát Eternity, a na přesně stejnejch typech, který ji nosej u nás v práci: třeskutě "trendy" oblečení vietnamské provenience, blbě obarvený/odbarvený vlasy (voživení a květák incl.), mnoho, mnoho zlatých prstenů na tlustých prstících, zkrášlených ještě značně umělecky vyvedeným barevným lakem na nehty, vylepšeným sem tam i obrázkem
Naše pracovnice z "administrativního patra" ještě ihned po příchodu do práce celý stajl korunují přezutím do bačkůrek - a nepochybně mocným přiživením oblaku toho cyklonu B, eh, co to melu... Eternity. Ta se teď do kanclů fasuje povinně?
Fasuje...a občas se ten fasuňk proloží LVEB nebo Chloe (ideálně fejkem).
včera jsem potkala párek gothiků a k mému příjemnému překvapení kolem povlávalo sladké kadidlo. imidž doladěný do detailu ![]()
já včera prošla okolo SUN, na takové nenápadné ženské, ale v tom teple byla moc příjemná a hlavně to nebyla LVEB !
já jsem snad dneska ráno potkala Premier Figuier... jinak potkávám jen samý svěženky, občas Chloé a LVEB.
Stretla som včeran na nákupoch nejakého chlapíka, ktorý voňal niečím, ako čerstvo vymačkané tropické ovocie, ale bolo to vyslovene pánske a skvelé! Ale spýtať som sa hanbila, navrch bol s priateľkou a to mi bolo dvakrát tak blbé.
Potom kuriér so zásielkou a s ním nejaká príjemná decentná kolínska a v nákupáku slečna decentne navoňaná My Name...celkom úroda.
Včera večer na cestě z Prahy domů voněl řidič autobusu pánským Davidoff Cool Water. A bylo to fakt super, protože zrovna o něm vím (cestuju s ním docela pravidelně), že je to kuřák a ten Davidoff ty cigarety kompletně překryl, jak mu sednul
.
včera nějaká Montalka provoněla dva malé obchůdky. zdroj jsem bohužel nenašla.
Já jsem tohle slyšela (tuším v sobotu) o Češích. Padla mi překvapením brada![]()
Dneska v Bille Gucci by Gucci. Velké překvapení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025