Voňaví lidé

12. srpna 2014 10:12
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 21. dubna 2015 15:49
Reakce na Hoolinkah:

Aha, díky.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. dubna 2015 14:57

Ve středu jsem na jedné paní v metru na A směrem z Hradčanské na Staroměstskou potkala žvýkačkovou Play for Her od Givenchy.

Offline daniela
1786 příspěvků moje polička 30. dubna 2015 23:11

Dnes v podvečer u vchodu do Kauflandu Shalimar Parfum Initial, příjemné. Navíc jsem měla radost, že jsem vůni identifikovala - často je mi vůně povědomá, ale nevybavím si název, ten SPI je ale zřetelný a jednoznačný :)

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 01. května 2015 14:01

Včera ve 3 obchodech mě přidusila Chloé. A pak venku při stavění májky přítelkyně mého kamaráda opět Chloé, ale venku už se to dalo. K nám ta vlna její oblíbenosti dorazila až teď, cítím ji na každém rohu!!! Bohužel.

Má skorosnacha vždycky pěkně voní, je to svěženkářka a k jejímu mládí a vizáži to patří. Do včerejška jsem si myslela, že používa od Mochina I love love, ale omyl, má nějakou napodobeninu, ale voní to naprosto identicky a má to skvělou výdrž. Neptala jsem se, kde to koupila, nechtěla jsem ji přívést do rozpaků.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 15. května 2015 11:36

Opět závany Chloé na každém kroku, ale proto sem nepíšu. Překvapil mě silnější příslušník romské menšiny, který kolem sebe šířil pořádný oblak vůně a rozhodně to nebylo nějaké fáčko

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 23. května 2015 12:43

Vcera ve meste grupa mladych Svedu ovesena fotaky - evidentne vychazka nejaky umelecky skoly: fotili si architekturu ze vsech ruznych uhlu... a linula se od nich Tuscan Soul jak vysita!

Pak jsem chvili pozorovala blizici se starsi damu, zaujal me uz z dalky jeji vzhled: krasnej chanelovskej (patrne pravej) outfit, na krku a v usich luxusne vyhlizejici perly, super uces z prosedivelejch vlasu... proste krome toho, ze byla krasna na pohled, penize z ni cisely na sto honu. Prisla bliz - v mocnym oblaku Shalimaru!

Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 23. května 2015 14:29
Reakce na barbucha:

...tak to musela být krása.!

A jak měla ty vlasy, na krátko.?

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 24. května 2015 12:29
Reakce na Miru:

Mela takovej sofistikovanej uzel

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 24. května 2015 12:34
Reakce na dusty:

Tady vetsinou holky pouzivaj stopadesatou variaci na LVEB...  chlapi vonej vsichni krasne, ale v panskejch se ja moc nevyznam. V kazdym pripade zadnej pot a pivo

Offline Fleur blogger
6756 příspěvků moje polička 08. června 2015 19:46
Reakce na dusty:

Poraď jí, ať vyhodí i tu LVEB

Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 08. června 2015 20:16

LVEB kvalitní vůně JE.!

Ovšem pokud ji má na sobě prvoplánově pěkná vystajlovaná krasotinka,

působí

poněkud

lacině.

Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 08. června 2015 20:27

...dnes mi jedna "dáma"v práci řekla, že prý voním tak, že je to až přehnaný.!(a ten její výraz to ještě umocňoval...),

chtěla mě prostě jen nakrknout.

Tak jsem briskně odvětila(páč se mě to fakt dotklo, když nikdo jiný stejný názor nesdílel, a naopak jsem komplimenty sbírala),

že jo, někdo voní a někdo zas smrdí, že je to různý...

A bylo ticho...

(jo, a šlo o vůni Tag - Her Pour Femme Armaf Sterling)

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. července 2015 15:57

Předevčírem jsem v metru na jedné nakrátko ostříhané blond paní ucítila L´Eau par Kenzo. V tomhle vedru je docela fajn ji potkat.

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 05. července 2015 17:12

Dnes môj syn prišie do kuchyne osprchovaný a voňal parádne. Dior Homme Intense - dostal ho odo mňa na Vianoce  a dostal odo mňa samozrejme pochvalu. Pritom on tak nerád používa parfémy.  

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 05. července 2015 17:59
Reakce na Tassia:

Pri mojej pubiške by som bola nadšená už tým "osprchovaná"...

A čo ho primälo k takému výkonu - navoňať sa?

Offline Tassia
447 příspěvků moje polička 05. července 2015 18:15
Reakce na slniecko:

Dnes išiel na oslavu 50-tky mamky svojej priateľky. A prekvapená som bola, lebo ja som tú vôňu ešte na ňom necítila, žije v zahraničí a bolo to veľmi príjemné. Viem ako vie puberta zacvičiť s mladými, ja už podľa veku pubertiakov nemám, s ním problém nebol, ale dcéra nám dala zabrať. Nič, len predýchať a vydržať. 

Offline slniecko admin
19246 příspěvků moje polička 05. července 2015 18:31
Reakce na Tassia:

No, zatiaľ sa to predýchať dá, horšie bude, keď sa už začne "dospelácky" potiť...ale predpokladám, že to ju samotné do tej sprchy vyženie......

Jaj, tak to je už fakt veľký...tak asi chcel urobiť dobrý dojem .

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. července 2015 20:18
Reakce na slniecko:

Myslím, že Tassia tím "predýchať" nemyslela doslovně hygienu.  U nás se starší voní tak, že do pokojíku se občas nedá vkročit. Samozřejmě jen chválím. Malá ještě zapomíná, ale parfémy má ráda.